2777
2789
عنوان

گند زدم😭😭😭💔

374 بازدید | 31 پست

یه ماه پیش عروسی بودیم زنداییم اینا هم باهامون بودن دخترداییم کوچولوعه باهاش بازی می‌کردم انگشترشو از این کوچولو ها بود انداخت زمین من برداشتم گذاشتم توی کیفم گم نشه بعد دیگه یادم رفت آوردم خونه🥲همون روز به زنداییم پیام دادم گفتم انگشتر دخترش دست من مونده اونم به شوخی گفت انگشتر دخترمو پس بده نیم ستش ناکار نشه منم به شوخی انگشتر کردم دستم عکس گرفتم گفتم مال خودمه 

بعدش گفتم هروقت اومدیم میارمش

من کلا اون موضوع رو یادم رفته البته زیاد هن خونشون نرفتیم

امروز گوشیو وا کردم دیدم اون پیامه که گفتم انگشتر مال خودمه رو ریپ زده ایموجی گریه فرستاده دوباره😂

الان پا شدم نگا کردم اونجایی که انگشترو گذاشته بودم نیستتتتتتتتتت

الان چه گوهی بخورمممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دقیقه چیزی یادتون نره تا بیینیم چه کنیم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

نترس پیدا میشه ی جا گذاشتی مثلا گم نشه ....

اصلا چیز مهمی نیس ، فوقش گم میشه و زن داییت شعورداشته باشه فکر میکنه همونجا تو تالار گم شده😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دلم هوری ریخت دختر فک کردم طلاست

برو یه ست دیگه بگیر براش😒

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
اینو همون موقع گرفته بودم شکل انگشتره اینطوریه نمیدونم از کجا پیدا کنم بخرم

اینه ؟ 😒

واقعا که 😒

فکر کردم طلا بوده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
2810