2777
2789
عنوان

گند زدم😭😭😭💔

1 بازدید | 31 پست

یه ماه پیش عروسی بودیم زنداییم اینا هم باهامون بودن دخترداییم کوچولوعه باهاش بازی می‌کردم انگشترشو از این کوچولو ها بود انداخت زمین من برداشتم گذاشتم توی کیفم گم نشه بعد دیگه یادم رفت آوردم خونه🥲همون روز به زنداییم پیام دادم گفتم انگشتر دخترش دست من مونده اونم به شوخی گفت انگشتر دخترمو پس بده نیم ستش ناکار نشه منم به شوخی انگشتر کردم دستم عکس گرفتم گفتم مال خودمه 

بعدش گفتم هروقت اومدیم میارمش

من کلا اون موضوع رو یادم رفته البته زیاد هن خونشون نرفتیم

امروز گوشیو وا کردم دیدم اون پیامه که گفتم انگشتر مال خودمه رو ریپ زده ایموجی گریه فرستاده دوباره😂

الان پا شدم نگا کردم اونجایی که انگشترو گذاشته بودم نیستتتتتتتتتت

الان چه گوهی بخورمممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دقیقه چیزی یادتون نره تا بیینیم چه کنیم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

نترس پیدا میشه ی جا گذاشتی مثلا گم نشه ....

اصلا چیز مهمی نیس ، فوقش گم میشه و زن داییت شعورداشته باشه فکر میکنه همونجا تو تالار گم شده😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دلم هوری ریخت دختر فک کردم طلاست

برو یه ست دیگه بگیر براش😒

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
اینو همون موقع گرفته بودم شکل انگشتره اینطوریه نمیدونم از کجا پیدا کنم بخرم

اینه ؟ 😒

واقعا که 😒

فکر کردم طلا بوده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
2810