2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه قبلا براتون غذا میزاشتن این یه دفعه رو به جبران قبلا شما هم نباید به رو خودت اصلا بیاری

قبلا دو وعده ک  میموندیم ی وعده شو میزاشتن

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
معلومه ک حق داری ناراحت بشی...ولی یه سوال ایا همیشه ظهرها حاضری میخورن و شب ها شام درست میکنن؟؟اخه م ...

اره دست تنگن زیاد برنج و مرغ نمیزارن

میدونستن جمعه میریم ولی شام و ناهار شو نمیدونم

شاید گفتن جمعه بیاین که بمونی با خودشون گفتن ظهر یه غذای ساده درست میکنیم شب شام میزاریم دور هم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

چهقد شما لرا دعوایی و شکمو هستین

عزیزم لرها شکمو نیستن اما وقتی عروسشون بچه به دنیا میاره یا دخترشون 24تا النگو طلا و سکه طلا براش میبرن برا نوزاده و عروسه کلی لباس و وسیله میخرن تو مهمونی ها هم سنگ تموم می ذارن 

اره😂چون وقتی اونا اومدن ما بردیمشون رستوران یک وعده، یک وعده هم براشون دنده کباب و گوشت گوسفند کباب ...

عزیزم شاید برخوره

ولی دعوا و قهر واقعا خیلی حرکت ضایعی هست😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
مسأله غذا نیس مسأله بی احترامی و بی ارزش شمردن هسبله من ناراحت میشدمدگ هم نمی رفتم مگه اینکه دعوتم ک ...

آخه قبلا همیشه خودمون میرفتیم بی دعوت هر جمعه 

خودت نباید بدون دعوت بری منم اوایل اینطوری بودم بدون دعوت میرفتم هرچی داشتن میاوردن اما چندین ساله دیگه فقط با دعوت میرم اینجوری احترامم سرجاشه درسته دیر به دیر دعوت میکنن اما وقتی برم خیلی احترامم رو دارن منم وقتی دعوت کنم و بیان احترامشون رو دارم یه رودربایستی بینمون بوجود اومده که من واقعاراضیم قبلنا اینجوری نبودیم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
کلا بهت بی احترامی میکنن؟یا نمیدونست چه ساعتی میری؟بچه ات به دنیا اومد برات چی اوردن؟

ن احترام مو دارن

خودشون گفت ن جمعه بیاین 

500هزار و شیرینی 

خودت نباید بدون دعوت بری منم اوایل اینطوری بودم بدون دعوت میرفتم هرچی داشتن میاوردن اما چندین ساله د ...

چطوری عادتشون دادی ب دعوت 

من شش ساله بی دعوت میرم هر هقفته

یه بار رفته بودیم خونه مادرشوهرم ، موقع شام حاضری آوردن و منم تو ذهنم می گفتم نباید یه غذا درست می ک ...

دقیقا 

بعدش چطوری رفتار کردی

اره دست تنگن زیاد برنج و مرغ نمیزارن

ناراحتی ندارن پس بیخیال نزار فکر کردن به این چیزا رو افکار و زندگیت تاثیر بزاره. این جوری که میگی پس در حد وسعشون شامو نهار میزارن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

2810