2777
2789
اره وقتی میگن بیان دعوت میکنن ولی احتمالا منظورشونه بیان بمونین و خودت میگی از دو وعده یه وعده رو غذ ...

اونام نگن شوهرم میگه بریم

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
اونام نگن شوهرم میگه بریم

برین بابا خوش باشین اگه آدمای خوبی هستن 

من اگه شوهرم بگه هر جمعه بریم خونه مادرش من از خدامه 

خودش خیلی حوصله نداره 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین بابا خوش باشین اگه آدمای خوبی هستن من اگه شوهرم بگه هر جمعه بریم خونه مادرش من از خدامه خودش خی ...

احترام مو دارن ولی از لحاظ مالی کم کاری میکنن 

بابا من یه مادرشوهر دارم اصلا سخت نمیگیره هر وقت عروسا دامادا برن خونش همون تخم مرغ یا کوکو.. درست میکنه هممونم عادت کردیم اولین بار که رفتم خونه ی مادرشوهرم بعد از نامزدی تخم مرغ گوجه درست کرد یادمه خیلی بهم برخورد ولی بعدها دیدم کلا مدلش اینه... ولی مادر خودم یه دم و دستگاهی میگیره با اینکه وضعشونم ضعیفه هیچ کسم قدرشو نمیدونه😔یه بار مریض بود به اصرار من ماکارانی درست کردیم تا یک ماه شوهرم هی میگفت ننت تحویلمون نگرفت 😬گفتم نه که ننه ی تو گوسفند میکشه جلوی پات 

اگه تحویلت میگیرن و دوست داری بری بازم برو اگه هم شوهرت ناراحت نمیشه و دوست نداری بری کمتر برو یا زو ...

دوست دارم 

احترام مو دارن ولی از لحاظ مالی کم کاری میکنن و سواستفاده