2777
2789
چطوری عادتشون دادی ب دعوت من شش ساله بی دعوت میرم هر هقفته

من دیگه نرفتم چندین سال میرفتم بدون دعوت ولی از یه جایی به بعد از یه سری رفتاراشون بدم اومد به شوهرم گفتم من دیگه بدون دعوت نمیرم دیگه هم نرفتم الان حدود ۴سالی میشه ویگه بدون دعوت نرفتم اونا هم کلن مارو سه چهارماهی یبار دعوت میکنن

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دست تنگن زیاد برنج و مرغ نمیزارن

دیگ اسی خودت داری میگی بعد ناراحتم میشی .بنده خدا گفته مرغ بزاره شب دیگ .مادرا گاهی خیلی ساده هستن میگن بچمونه دیگ متل قبل رفتارمیکنن هر خودشون دارن برای اونام میارن .شمارم متل بچه خودش دیده دیگ

شاید گفتن جمعه بیاین که بمونی با خودشون گفتن ظهر یه غذای ساده درست میکنیم شب شام میزاریم دور هم

این جوری باشه نباید ناراحت شم!؟ 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
این جوری باشه نباید ناراحت شم!؟

نه والا 

ما هم همون جوری هستیم چه خونه مادر و چه خونه مادر شوهر یه وعده غذا مفصل بسه 

اونا هم شما رو از خودشون می‌دونن . با هم راحت باشین 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خوش به حالتون چه پولدار هستین اونی که پول نداره چکارمیکنه

من خودم پولدار نیستیم اما لر هستیم تو فامیل میبینم اونی هم که پول نداره  محبت میکنه یه بار نصفه شب دخترش از دهنش در اومد گفت بابا مرده مث مست ها تا دو ساعت فقط میرقصید وای من پیش مرگت بشم این چی بود تو گفتی

من دیگه نرفتم چندین سال میرفتم بدون دعوت ولی از یه جایی به بعد از یه سری رفتاراشون بدم اومد به شوهرم ...

شوهرت نمیگه بریم؟ 

میتونی از رفتاراشون بگی؟ 

چون من احترام میزارن بم ولی از لحاظ مالی کم کاری میکنن

یعنی بنظرتون باز مثل قبل برم؟

آره برو 

خودت میگی دست تنگن 

تازه فک کردن شب میری چون داشتن مرغ پاک میکردند و تازه خریده بودند 

اگرم بهت خیلی اصرار نکردند شاید گفتن بچت کوچیکه اذیتی بدقلقی می‌کنه و... 

دیگ اسی خودت داری میگی بعد ناراحتم میشی .بنده خدا گفته مرغ بزاره شب دیگ .مادرا گاهی خیلی ساده هستن م ...

سه خواهر شوهر تو خونه دارم کوچکه سی سالشه

نه والا ما هم همون جوری هستیم چه خونه مادر و چه خونه مادر شوهر یه وعده غذا مفصل بسه اونا هم شما رو ا ...

یعنی ب نظرتون باز مثل قبل بی دعوت هر جمعه برم

یعنی ب نظرتون باز مثل قبل بی دعوت هر جمعه برم

اره وقتی میگن بیان دعوت میکنن ولی احتمالا منظورشونه بیان بمونین و خودت میگی از دو وعده یه وعده رو غذا میزارن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

2810