2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه سرزده رفتی که جای ناراحتی ودلخوری نداره نمیتونستن همون لحظه پلو ومرغ بپزن، جدای از اون غر ...

خودشون گفت ن جمعه بیاین 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

چه ربطی داره دیگ فکر کرده شب میتونین خودش هم که گفته، دلم سوخت واقعا برا مادر شوهرت برا شکمت رفتی مگه، شوهرت که پسرشه توام که عروسی و حای دخترش، مگه گشنه گذاشته تخم مرغ یا غذا، تو که عروسی اینجور رفتار میکنی وای به حال غریبه ها، منم دیشب رفتم و برام ماکارانی اوردن، ناراحت هم نشدم تو این گرونی دلتون بریان میخواد شاید طرف نداره با پسرش خودمونی نباشه با کی خودمونی باشه پس

چه بد، یه بار یکی از فامیلامون تو مهمونی جای غذای رسمی ماکارانی اورد برامون تازه طرف خرپولم بود، ما ...

به خاطر غذا جنگ شد و قهر کردین؟😐😐😐😐😐😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

خودت نباید بدون دعوت بری منم اوایل اینطوری بودم بدون دعوت میرفتم هرچی داشتن میاوردن اما چندین ساله دیگه فقط با دعوت میرم اینجوری احترامم سرجاشه درسته دیر به دیر دعوت میکنن اما وقتی برم خیلی احترامم رو دارن منم وقتی دعوت کنم و بیان احترامشون رو دارم یه رودربایستی بینمون بوجود اومده که من واقعاراضیم قبلنا اینجوری نبودیم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

یه بار رفته بودیم خونه مادرشوهرم ، موقع شام حاضری آوردن و منم تو ذهنم می گفتم نباید یه غذا درست می کرد؟ الان این کار بی احترامی حساب نمی شه؟ می گفتم نه بابا خسته اند آیتم نعمت خداست!   خلاصه یه دفعه زنگ خورد و عمه بزرگشون آمد!  هنوز نیومده داخل سریع سفره رو جمع کردن و وقتی عمه آمد داخل تا فهمیدن شام نخورده همه اون با چه سرعتی ریختند تو آشپزخونه و گوشت سرخ کردن و سیب زمینی کنارش سرخ کردن و گوجه تفت دادن و سالاد درست کردن و بعد یک ساعت چه سفره ای پهن کردن (حالا تصور کن من اون موقع بچه هم شیر می دادم)!  بعد سر سفره که نشستم حس کردم برای این آدم ها غذا و نوع سفره احترامی هست که به طرف می زارند.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
اگه سر زده رفتی و دعوت نکردن حق نداری ناراحت باشی شاید برنامه غذایی شون اون روز نهار اون بوده شامم ک ...

خودشون گفت ن جمعه بیاین 

مسأله غذا نیس مسأله بی احترامی و بی ارزش شمردن هسبله من ناراحت میشدمدگ هم نمی رفتم مگه اینکه دعوتم ک ...

چه ربطی ب بی احترامی داره ، خوبه با زبون گفته، الان فکر کن خوبه مادرت تو این گرونی هم گوشت نیس داداشت بیاد، چه ایرادی داره طفلکی ها مرغ هم که تازه خریدن شاید ندارن

به خاطر غذا جنگ شد و قهر کردین؟😐😐😐😐😐😐

اره😂چون وقتی اونا اومدن ما بردیمشون رستوران یک وعده، یک وعده هم براشون دنده کباب و گوشت گوسفند کباب کردیم، بعد اولین وعده ای که ما رفتیم خونشون دیدم فقط ماکارونی گذاشتن جلومون، شما باشی بهت بر نمیخوره؟ 

اگر سر زده رفتی که مقصر خودتیامام علی گفته اگر سر زده رفتی جایی و احترام ندیدی باید خودت را ملامت کن ...

خودشون گفت ن جمعه بیاین 

نه

تموم اینهایی که می گن نباید ناراحت بشی و مگه برای غذا رفتی ، اگه تاپیک بزنی که مادرشوهرم آمد خونمون و جلوش املت پختم و گذاشتم و ناراحت شد همه به مادرشوهرت حق می دن و کلی حرف بار شما می کنند.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
2810