2777
2789

تو اطراف من مامان بزرگم ۶۰ سالکی مرد چون خیلی غذای روغنی می‌خورد شیرینی خامه ایی زیاد خالم ۴۰ سالگی ایست قلبی کرد هم چاق بود اونم خیلی روغن می‌خورد پدربزرگمم همین ۵۵ سالگی سکته کرد اونم مثل مامان بزرگم غذای چرب برنج زیاد می‌خورد ولی یه مامان مامانم الان ۸۵دسالشه رو پاست چون رژیم غذایی ش به نظرم سالمه صبحونه میخوره شامم ۷ میخوره یه حیاط برزگ داره اونحا پیاده روی میکنه به خدا خیلی تاثیر داره تغدیه ورزش

روغن جامد خیلی خیلی بده

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه به این نتیجه رسیدی؟😐😐😐😐😐😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

مادر بزرگ من ۸۵ سال بود  ۱۵۰ کیلو بود 

فقط گوشت و‌مرغ و سرخ کردنی و غذای چرب و چیلی و ... میخورد 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

خب معلومه درسته

ولی با این وضع اقتصادی همه نمیتونن چیزای خوب استفاده کنن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

تکذیب میکنم

دایی من ۷۵ سالشه از جوونی غذاهای پر چرب ، سیگار پاکتی‌ صد تا صد تا تو ماه ، شیرینی جات عین چی میخورد

از من و شما هم سر حال تره

بع این چیز نیست چون تعداد این ادما زیاده

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

عمه های شوهرم ماشاءالله مثل چیییی میخورن و میخوردن غذا و نوشابه و... بیشترشون هم بالای 80 سال عمر کردن😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

شما همون بی‌بی ۷۷ هستی

نه عزیزم 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

من دوست ندارم زیاد عمر کنم باید رژیم شیرینی خامه ای شروع کنم 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

2810