2777
2789
عنوان

من به این نتیجه رسیدم هرکی رژیم غذایی نامناسب داشته زودتر مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 29 پست
پروفایلت شبیهش بود یبار تو سایت بدجوری دعوا شد و ‌فوش خوردگفتم نکنه اونی لغو کاربری کردی

نه برم سرچ کنم ببینم کی بوده

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغن جامد خیلی خیلی بده

نه برعکس روعن مایع خیلی بده شوهر خواهرشوهرم دیابت داره بهش گفتن فقط روغن جامد استفاده کنن روغن مایع رو یه مدت خیلی تبلیغ میکردن ولی خوردنش اشتباهه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
تغذیه سالم خیلی تاثیر داره

صد در صد ولی زیاد ربط نداره

تو این روزگار هیچ به هیچی نیست

مورد دیدم انقدر مراعات کرده قند چربی نخورده اخر از بیماری قلبی مرده

این روزگار سراسر بازی با ماست

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من یه دایی داشتم بی نهایت چیزای چرب و اینا میخورد بنده خدا چهل سالگی سکته کرد اضافه وزن زیادی داشت و حتی دکتر بهش هشدار داده بود که سکته میکنی به زودی اگه تغییر ندی سبک زندگیتو...

نه برعکس روعن مایع خیلی بده شوهر خواهرشوهرم دیابت داره بهش گفتن فقط روغن جامد استفاده کنن روغن مایع ...

پس چی میگن روغن جامد رگا رو میبنده و فلان؟ 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

موافقم پدر من از وقتی یادمه اهل ورزش بوده پنج صبح میرفت کوه صبحونشو همونجا میخورد برمیگشت دوش میگرفت میرفت سرکار الانم که بازنشسته شده صبحا میره پارک میدوئه و غذاشم کم چرب و کم نمک اصلا شیرینی نمیخوره و عاشق سبزیجاته از اونطرف مامانم همش خوابه اصلا سبزیجات نمیخوره و ترشی و شیرینی زیاد میخوره الان کنار هم ببینیشون باورت نمیشه مامانم کوچیکتره حس میکنی قشنگ ده سالی بزرگتر از بابامه 

صد در صد ولی زیاد ربط ندارهتو این روزگار هیچ به هیچی نیستمورد دیدم انقدر مراعات کرده قند چربی نخورده ...

توی چهره هیکل تاثیر داره کسی که مراعات میکنه اصلا افتاده نمیشه  روپاست همیشه 

با زجر میمیری فکر کردی خوبه دیابت نوع دو میگیری دست پاتو قطع میکنن

وای نه دور از جونم مرگ اروم و بی درد میخوام 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

ولی من مواردی دیدم که نه تنها تغذیه و ورزش نمیکردن بلکه لایف استایلِ بدیم داشتن ولی عمرایِ طولانی داشتن و برعکسش کساییکه ورزش و تغذیشون اکی بود ولی سرطان گرفتن و کارشون به ۲ بار انژیو و عمل قلب رسید در عالی بودن لایف استایلِ سالم اصلا شکی نیست ولی تضمینی برای عمر طولانی و زندگیِ با کیفیت نیست، بنظرم بیشتر مایندستشون در این رابطست که مهمه.

پس چی میگن روغن جامد رگا رو میبنده و فلان؟

جدیدا مثل اینکه روغن مایع رو خراب کردن و از مواد مصنوعی وشیمیایی استفاده میکنن مک اول روغن مایع زیاد استفاده می‌کردم از وقتی خواهر شوهرم گفته دکتر میگه ضرر داره دیگه استفاده نمیکنم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
جدیدا مثل اینکه روغن مایع رو خراب کردن و از مواد مصنوعی وشیمیایی استفاده میکنن مک اول روغن مایع زیاد ...

ای بابا همه چی مضره که

بدبختی روغن جامدها هم دیگه کاملا جامد نیستن فکر کنم بایدهمه چیو آب‌پز بخوریم

کره هم میگن پالمه

بمیریم بهتره دور از جونت

2810