تو اطراف من مامان بزرگم ۶۰ سالکی مرد چون خیلی غذای روغنی میخورد شیرینی خامه ایی زیاد خالم ۴۰ سالگی ایست قلبی کرد هم چاق بود اونم خیلی روغن میخورد پدربزرگمم همین ۵۵ سالگی سکته کرد اونم مثل مامان بزرگم غذای چرب برنج زیاد میخورد ولی یه مامان مامانم الان ۸۵دسالشه رو پاست چون رژیم غذایی ش به نظرم سالمه صبحونه میخوره شامم ۷ میخوره یه حیاط برزگ داره اونحا پیاده روی میکنه به خدا خیلی تاثیر داره تغدیه ورزش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
فقط گوشت ومرغ و سرخ کردنی و غذای چرب و چیلی و ... میخورد
میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای هیچی هیچوقت نتونستم خودم تصمیم بگیرم درست و غلط خودمو هم نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو سرنوشتمه برام رقم بزن منخودمو سپردم دست تو 🥲 اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
ولی با این وضع اقتصادی همه نمیتونن چیزای خوب استفاده کنن
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دایی من ۷۵ سالشه از جوونی غذاهای پر چرب ، سیگار پاکتی صد تا صد تا تو ماه ، شیرینی جات عین چی میخورد
از من و شما هم سر حال تره
بع این چیز نیست چون تعداد این ادما زیاده
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
عمه های شوهرم ماشاءالله مثل چیییی میخورن و میخوردن غذا و نوشابه و... بیشترشون هم بالای 80 سال عمر کردن😂😂
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️