2777
2789
عنوان

تو فامیلامون یه دختر هست خیلی زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم آخه قدش کوتاه یکم پوستش تیره هست چشماشم که کوچیک

خیلی بی ادبین ک یه نفر بخاطر قد کوتاهش پوستش مسخره میکنین شعور داشته باشین منم قدم ۱۴۰ هم موفقم هم نیاز ب کسی ندارم تربیت داشته باشین کسی مسخره نکنید الکیم براخودتون حرف نزنین شما مادرت زرنگ باشین گلیم خودتون از اب بکشین بیرون نیاز نیس کسی مسخزه کنید درموردش تاپیک بزنید 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

چه خاستنی     پوست سبزه جذابه   بیشتر پسر ها دختر قد متوسط رو به پایین می پسنند چون احساس قدرت و حامی بهشون دست می ده

خب درسته زندگی آنچنانی ندارم ولی الان میبینم خیلیا آرزوی زندگی منو دارن

اونا دیگه چقد اسکلن اول فکر کردم از رو دلسوزی این تاپیک و زدی  چون من خودم نسبت به دختر خالم خیلی حس دلسوزی دارم اونم چهره خیلی قشنگی نداره ولی درسش عالیه امیدوارم ازدواج خوبیم نصیبش شه ولی تو انگار حالت خوب نیس

حالا ازدواج نکنه مگه چی میشه مثلا اونا ک ازدواج کردن رفتن کره ماه،حالا اونم انشاءالله ب وقتش!!!جا این حرفا اگر واقعا دوسش دارین و خیر و صلاحش و می خواین و نگرانشین ی کار و شغل مناسب براش پیدا کنین از هر چی مهمتره حتی شوهر.

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

2810