2777
2789

ما سه ساله ازدواج کردیم تواین سه سال واقعا رفتارم بد بود یعنی گیرای الکی میدادم غرغر بد پایه یا اخمو یا قهرو فشو ... بعد یکسال خونه داری من حامله شدم دوقلو تو دوران حاملگی من بشدت بددل شده بودم نسبت شوهرم 

شوهرمم از نظر ظاهری از من زیباتر و ورزشکاره من تو دوران بارداری بهش حسودیم میشد و هروز دعوا  دعوا دعوا 

کلا شوهرم از من سرد شده بود دیگه نه حرف محبت امیز میزد نه قربون صدقم نه هیچی 

تااینکه زایمان کردم و کلا ۴ ماه شوهرم پیش منووبچها در حد ۳ ساعت بود بعد میرفت خونمون شبا میخوابید من خونه مادر شوهرمم چون دوقلو داری سخته 

منم کم کم نسبت بهش سرد شدم انگار فقط تامین کننده خرجامونه ومنم فقط خرج میکردم 

یروز خواهرم که مهمان ما بود ورداشت گفت چرا این رفتارو داری چرا مثل یک حمال باهاش برخورد میکنی احتراما صفررشده بود 

تا اینکه تولدم شد و واسم النگو خرید من نمیدونستم اینکارشو عذر خواهی یا پشیمونی کاراش بذارم  

رفتار شوهرم خوب و خوبتر میشد من فک میکردم این حتما خیانت کرده طرف دورش زده تازه قدر منو میدونه 

همسایمون یک خانوم ۶۰ ساله هست خیلی نصیحتم کرد گفت شوهرت چشم پاکه شوهرت دوستداره شوهرت مرده خوبیه ..... گفت تو محبت کن بد اخلاقی نکن ببین چیکار میکنه واست 

خلاصه من دختر خواهرم اومد خونمون ۷ سالشه بهش گفت عمو تو دنیا کی و از همه بیشتر دوستداری  

یهو گفت خانوممو  من قلبم واسه ی لحظه استپ کرد  یعنی فک میکردم بدتر شوهرو من دارم با این حرفش فکردم بچمو پیدا کردم 

حدود دوماه خیلی ریلکس شدم گیرو دعوا و غرغر ندارم  خداروشکر زندگیم از این رو به اون رو شده 

دیروز بهم گفت تورو با دنیا عوض نمیکنم خواهش میکنم همیشه همینجوری بمون 

اینو نوشتم که به خودم یاد اوری بشع بله من داشتم با اخلاقم زندگیمو اینده بچهامو به منجلاب میکشوندم 

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

همین دیگه دو کلمه حرف محبت آمیز بلد بودن انقد غرغرنمیکردیم . شوهرمنم کم نمیذاره برام ولی زبون نداره ی دوستت دارم بگه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عالیه عزیزم

همیشه خوشبخت بمونین انشاالله

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

الحمد لله رب العالمین

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه

آفرین که زندگیتو نجات دادی 

کاش تاپیک تو رو همه خانم های نی نی سایت بخونن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

2810