2777
2789

سلام دخترا بیاین از زندگی تلخم براتون بگم من از ۱۳ سالگی تا الان کل فامیل از من خوششون نمیاد خصوصا دختر عمو های من هر مدتی بهم تهمت دروغ و غیره..... 💔😔

خسته شدم از زندگی گوهم بعد ی مدتی گذشت و پسر خالم امد خواستگاریم من قبول کردم از روی عشق وعلاقه باهم عقد کردیم ی مدتی نگدشت از عقدمون همسرم کلا نظرش عوض شد و تا حدودی رفت تا مرز طلاق بی دلیل خودش خانواده اش تا اینکه ی زن از فامیلمون اعتراف کرد ک برام دعا نوشته وهر جا پول دادم اینا باطل نشد تا اینکه ی زنی بهم معرفی کردن مثل معجزه امد توی زندگیم و همه چی برام از نو ساخت خدا خیرش بده باو کنین ن تبلیغه ن اینا من خودم ادم رنج دیده و بدم میاد زندگی یکی رو داغون کنم اگ کسی کاری چیزی مشکلی داشت بهم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

خانما فداتون دارم تاپیکام پاک میکنم لطفا محاسبه نماز قضا و رنگ جهیزیه برام گزارش بزنین پاک شن الهی هرچی از خدا میخوایین بهتون بده لایکم کنین صلوات میفرستم براتون

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
واقعااا؟ جدی میگی یا شوخی؟

ول کن توروخدااااا. اون سری ی تاپیک بودم،، حس ششمی نبود... بم گفت فروردین گذشت بارداری.. 😐😐😐😐😐 اومد رفت،، فروردین دیگم دلره میاد😐😐😐

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ول کن توروخدااااا. اون سری ی تاپیک بودم،، حس ششمی نبود... بم گفت فروردین گذشت بارداری.. 😐😐😐😐😐 ا ...

تاپیکش حس ششمی نبود.. اونیک بم گفت، ادعا کرد خیلی حالیشه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

باران بود اسمش؟

یادم نیس... ولی ب جای این چرندیات ک فقط الکی یچی میگن... نذرونیاز کن عزیزم.. هیچکس جز خدا ازهیچی نمیتونه خبرداشته باشه.. حتی ائمه

2810