2777
2789

دخترم نیمه دومی باید میرفت کلاس اول گفتن سیستم قبول نمیکنه بردمش پیش دبستان از اول مهر تا الان میرفت گفت دخترت اصلا توجه نمیکنه بلد نیست خوب مداد دست بگیره بنویسه یا رنگ بزنه حواسش جای دیگه هست حتما باید برم بالا سرش بهش بگم چند بار تا شاید انجام بده متاسفانه خودمم متوجه اش شدم نمی‌خواستم قبول کنم تو خونه هم خیلی اذیت میکنه بی قراره دائم کتکم میزنه و... گفت حتما ببرش دکتر وگرنه برای کلاس اول مشکل پیش میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه نمیخواستم قبول کنم نداره که زودتر ببرش تا رو تمرکز حواسش کار بشه چیز بدی نیست خیلی از بچه ها همینجوری ان واسه خودت بزرگش نکن

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من و پدرش هم اینطوری هستیم همش دلم خوش بود دخترم این مشکل واسش پیش نیاد🥲💔

درمان میشه عزیزم اتفاقا بچه های این مدلی اگه درمان بشن خیلی باهوشن

فقط حتما درمانش کن نکنی تو بزرگسالی براش مشکل پیش میاد

💍♥️

خب اشکالش چیه

پیش دبستانی برای همین است که اگر اختلال یا موردی هست زودتر برطرف کنید تا وقت مدرسه راحت تر باشید

احتمالا خیلی سرش توی گوشی و تلویزیون هست

برا همین تمرکز نداره 

شاید کم خونی داره 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
2810