2777
2789

جسارتا مشکلتون چیه؟

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خودش همه چیزو میبینه و هیچ وقت بد بندشو‌ نمیخواد 

بهش ایمان داشته باش خودش بهترین راه رو سر راهت قرار میده 

باید باور داشته باشی باید اعتقاد داشته باشی 

وقتی دلت خالی باشه خداهم چیزی ندارع برای ارائه‌ 

مشکلت چیه عزیزم دوست داری بگو شاید تونستیم راهنماییت کنیم 

خدا خودش همه چیزو میبینه و هیچ وقت بد بندشو‌ نمیخواد بهش ایمان داشته باش خودش بهترین راه رو سر راهت ...

مطلقه هستم خانواده راضی نیستن که کنارشون باشم پول ندارم کار نمیتونم بکنم به دلایلی ..و خلاصه تا گردن فرو رفتم

مطلقه هستم خانواده راضی نیستن که کنارشون باشم پول ندارم کار نمیتونم بکنم به دلایلی ..و خلاصه تا گردن ...

اگر منزل پدری هستیدفعلاکنار بیاید

سعی کنید زیاد جلو چشم نباشید

سعی کنید هر طور شده یه کار پاره وقتی،کار در منزلی جور کنید

تا اینکه ان شا الله فرجی بشه

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
مطلقه هستم خانواده راضی نیستن که کنارشون باشم پول ندارم کار نمیتونم بکنم به دلایلی ..و خلاصه تا گردن ...

خب عزیزم مطلقه‌ای گناه کبیره که نکردی 

خانوادت‌ نمیخوان اونجا باشی ؟ اولا صحبت کن باهاشون آروم و منطقی با بحث نه بحث و دعوا چیزی جز سردرد نیست آروم حرفاتو میزنی قانع می‌کنی آدم متقابل رو نه اینکه دست بزارید رو نقطه ضعف هم اون بگه تو اینجوری توام بگی آره توام اینجوری نههههه اگر دیدی ادامه داد اون موقع تصمیم بگیر یه جا کار کنی 

نمی‌دونم دلیل کار نکردنت چیه ولی خواستی انجام بدی خیلی جاها هست 

خیلی جاها فروشنده می‌خوان صندوقدار می‌خوان ‌پشت میز نشستی خیلی جاها منشی می‌خوان 

ببین بعضی مواقع مجبوری راه رو بری بشینی خدا راهی نمی‌ذاره جلوت فدات شم باید ببینی باید سختی ببینی باید امتحان کنی 

اونقدر همه چیو سخت نگیر از دوستی فامیلی آشنایی هر کی میتونه و احساس می‌کنی سواستفاده نمیکنه کمک بگیر