2777
2789
عنوان

همسرم یه مدته خیلی گیر داده دوباره بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3671 بازدید | 206 پست
امیدوارم همه بچه ها خوب بشن و دل مادراشون شاد بشه

امیدوارم خدا صداتون و حرفتون رو شنیده باشه 🥺

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
من پیش متخصص روانپزشک کودکان میبرمدکتر شجاع الدین اردکانیدکتر زیاد میشناسمدکتر افشین طیبیدکتر حسین ر ...

منم ان شأالله پیش همین میبرم خدا خیرتون بده

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ان شأالله پیش همین میبرم خدا خیرتون بده

💖💗

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
متخصص حتما ببرشروانپزشک خوب کودکان پیدا کن حتما ببرش مطلقا پشت گوش ننداز شوخی نیست گلم حرف از آینده ...

دخترم از نظر رفتاری ی حرکات عجیب درمیاره وگرنه ازتباطی و کلامی و هوشی خیلی خوبه پیش دبستانی و الان ک اول هست همه ازش راضی هستن.کسی تاحالا چیزی نگفته

دختر چطور هنوز یه غربالگری اوتیسم نبردینش؟

خب از کجا بدونم ک مشکل داره یانداره.۴سالگی بردم روانشناس کودک البته برای اوتیسم نه برای رفتارهای دیگه.ولی روانشناس فقط گفت بچه فوق العاده یاهوش داری ک بیشتر از سنش میفهمه و اصلا هیچ مشکلی نداری.یکی دوجلسه روانکاو برای پوشک گرفتن بردم ک اونم جلسات متعدد میخاست بزاره ک کسی همکاری نداره

عیب نداره از الان شروع کنمیتونی تو اینترنت سرچ کنی برای پیدا کردن دکتر متخصص حاذق، که کارش و طبابتش ...

ببخشید این آمپول سربولایزین که گفتید برای الانشم تجویز میکنن یا از کوچیکی باید استفاده میکرد؟

ببخشید این آمپول سربولایزین که گفتید برای الانشم تجویز میکنن یا از کوچیکی باید استفاده میکرد؟

اگر دکتر تشخیص بده و تجویز کنه نه فرقی نداره فکر نکنم فقط برای کودکی کاربرد داشته باشه

خب از کجا بدونم ک مشکل داره یانداره.۴سالگی بردم روانشناس کودک البته برای اوتیسم نه برای رفتارهای دیگ ...

رفتارهاش چین که میگین عجیب و غریب؟

میشه بگین

خب از کجا بدونم ک مشکل داره یانداره.۴سالگی بردم روانشناس کودک البته برای اوتیسم نه برای رفتارهای دیگ ...

پسر منم ۲سالگی بردم ولی اون زمان دکتر تشخیص نداد

پسر منم ۲سالگی بردم ولی اون زمان دکتر تشخیص نداد

پسرم یک سال و نیمش بود راه رفت تا۶ سالگی هم خوب حرف میزد ولی بعضی از حروف رو خوب ادا نمیکرد تا اینکه رفت کلاس اول و کاملا خوب شد 

من برحسب اینکه مادرشوهرم میگفت بچه هام هم همینجوری بودن دیگه دقت نکردم