☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
من پیش متخصص روانپزشک کودکان میبرمدکتر شجاع الدین اردکانیدکتر زیاد میشناسمدکتر افشین طیبیدکتر حسین ر ...
منم ان شأالله پیش همین میبرم خدا خیرتون بده
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
خب از کجا بدونم ک مشکل داره یانداره.۴سالگی بردم روانشناس کودک البته برای اوتیسم نه برای رفتارهای دیگه.ولی روانشناس فقط گفت بچه فوق العاده یاهوش داری ک بیشتر از سنش میفهمه و اصلا هیچ مشکلی نداری.یکی دوجلسه روانکاو برای پوشک گرفتن بردم ک اونم جلسات متعدد میخاست بزاره ک کسی همکاری نداره
ببخشید این آمپول سربولایزین که گفتید برای الانشم تجویز میکنن یا از کوچیکی باید استفاده میکرد؟
اگر دکتر تشخیص بده و تجویز کنه نه فرقی نداره فکر نکنم فقط برای کودکی کاربرد داشته باشه
خب از کجا بدونم ک مشکل داره یانداره.۴سالگی بردم روانشناس کودک البته برای اوتیسم نه برای رفتارهای دیگ ...
رفتارهاش چین که میگین عجیب و غریب؟
میشه بگین
خب از کجا بدونم ک مشکل داره یانداره.۴سالگی بردم روانشناس کودک البته برای اوتیسم نه برای رفتارهای دیگ ...
پسر منم ۲سالگی بردم ولی اون زمان دکتر تشخیص نداد