2777
2789
عنوان

همسرم یه مدته خیلی گیر داده دوباره بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 180 پست
من می دونم که دخترشون ازدواج کرده ، دیگه نوه دارند نمی دونم ولی همین الان یه بچه ۱۳ ... ۱۴ ماهه ...

منم دخترم الان 2ماهش نشده نی نی سایت میام خخخ

البته من2تابچه دارم، پسرم 2ازمدرسه میاد

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
گلم حتما یه متخصص ببر من نمیتونم چیزی بگ توی گوگل هم علائم آسپر گر و اوتیسم هم نوشته

دختر من به دلیل گرفتن یک آنفولانزای شدید و تب و عفونت بدن در دوران بارداری اختلال یادگیری گرفته 

بقیه چیزاش خوبه!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من به دلیل گرفتن یک آنفولانزای شدید و تب و عفونت بدن در دوران بارداری اختلال یادگیری گرفته بقیه ...

دختر منم معلمش میگه خوب یاد مبگیره سر کلاس که توضیح میدم ولی به شدت کند هست تو نوشتن کلاس پنجم هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
توی هر بچه ای یجوره ولی مهمترینش نداشتن ارتباط چشمیه مثلا پسر من اصصصلا نتونست دوچرخه سواریو یاد بگی ...

پمپرز دیر گرفته شد.دوچرخه دیر یادگرفت تازه سه چرخه بوذ نمیتونست پدال بزنه

دختر منم معلمش میگه خوب یاد مبگیره سر کلاس که توضیح میدم ولی به شدت کند هست تو نوشتن کلاس پنجم هست

من با خودم میگفتم چرا دخترم این جوری 

دکتر بردم گفت همه جوره نرماله 

رفت مدرسه کلاس اول قبول شد حروف می‌شناخت  ولی الان نه می تونه دیکته بنویسد و نه فارسی بخونه 

توی گوگل سرچ کردم دیدم بر اثر تب و عفونت در دوران بارداری این اختلال... یادگیری به وجود میاد 

من اون زمان نمی دونستم باید چرک خشک کن مصرف کنم 

راستش دکتر هم نرفتم یعنی شوهرم بیمارستان بود کسی نبود بریم دکتر 

سلام من واقعا برام سواله چجوری ۷ تا بچه دارید بعد کی کارهای خونه را انجام میدید ؟؟ شوهرتون کمکتون می ...

سلام گلم  بچهامو تقریبااا بانظم وانظبات بزرگ کردم  کارامم تقسیم میشه  بین منو دخترام

بله شوهرم خیلییییی کمک حالمه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
سلام گلم بچهامو تقریبااا بانظم وانظبات بزرگ کردم کارامم تقسیم میشه بین منو دخترامبله شوهرم خیلییی ...

اها 

می‌گم دختر باحاله   ....  ها 

ولی من ۱ دونه دارم و امکان آوردن بچه‌ سوم ندارم 

2810