2777
2789
عنوان

همسرم یه مدته خیلی گیر داده دوباره بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2859 بازدید | 189 پست
میره مدرسه عادی میره

اسارتر یه چی می گم ناراحت نشی 

اوتیسم خفیف داره ناراحت باش خودت ناراحت نکن 

سعی کن خوشحال باشی بچت هم خوشحال باشه 

من دخترم ایکیوش.. هوش اجتماعی اش خوبه ولی اختلال یادگیری داره 

خیلی براش وقت می ذارم 

با روش های مختلف باهاش کار می کنم ولی باید سال دیگه کلاس دوم بمونه 

الان بچه سوم بیارم در حق دومی  ظلم می کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوتیسم درمان نداره شما مطمئنید اوتیسم داشته

میشع جواب پیام من بدین.دخترم هفت سالش نشده کلاس اوله.ارتباط چشمی میگیره شاوغم هست و پر تحرک.هوشش هم خیلی خوبه.ولی دسشوی رفتن ب سختی حموم‌ب سختی تنهایی حموم نمی کنه باید خودم حمومش بدم از دسش کار نمیگیره خودش بشوره شونه نمی کنه دوس داره کثیف و نامرتب باشه .دستش میلرزونه و پروانه ای میگیره موقع هیجان رو نوک انگشت وایمسه دهنش باز میکنه...میترسم اوتیسم باشه 

مندوست دارم بدونم پسرم رابطه چشمیش خوبه یا نه باید چکار کنم با خانواده و اشناها چشم نمیدزده که متوج ...

ببین من خودم اصلا متوجه نبودم که ارتباط چشمی نمیگیره 

بعد یه روز بردم بهداشت محله که قد و وزنشو چک کنه بعد گفت دارویی چیزی مصرف نمیکنه گفتم فلان دارو برای اوتیسم بعد خانمه گفت عهههه من فکر کردم پسرت خجالتیه که همش سرش پایین بود ازونجا متوجه شدم دیگه 

ارتباط چشمی نمیگیره یعنی داخل وشم کسی برای بار اول نگاه نمیکنه ولی بعدش اوکی هست

میشه بپرسم علایمش چیه خواهش می کنم کامل جواب بدین.دختر من کلاس اول هست.از نظر هوشی خیلی خوبه ولی رفت ...

توی هر بچه ای یجوره ولی مهمترینش نداشتن ارتباط چشمیه 

مثلا پسر من اصصصلا نتونست دوچرخه سواریو یاد بگیره 

پرخاشگره 

تماس بدنی بدش میاد

اللن ۱۲ سالشه خیییلی بهتر شده همینکه باکسی ارتباط نمیگیره و زود عصبی میشه منو داغون کرده متاسفانه اص ...

جملات وکلمات چندباره تکرارمیکنه، ؟ مثلا بگه بده بده بده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
همین دیگه بچه ۱۳ ماهه هم دارن بعد با خیال راحت و فراق بال میان نی نی سایت بدون هیچ استرسی!!!!

انرژی خود فرد هم هست، ذهنش آروم، حتما بچه‌اش هم بزرگن وکمک حال

کلا میگن بچه بیشتر کمک هم هستن، کار مادر کمتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
توی هر بچه ای یجوره ولی مهمترینش نداشتن ارتباط چشمیه مثلا پسر من اصصصلا نتونست دوچرخه سواریو یاد بگی ...

خداوکیلی بچه سوم بیاری شوهرت میاد هم شما ،،،،  هم بچه کوچک و هم پسرت جمع کنه ؟؟؟؟؟

انرژی خود فرد هم هست، ذهنش آروم، حتما بچه‌اش هم بزرگن وکمک حالکلا میگن بچه بیشتر کمک هم هستن، کار ما ...

من می دونم که دخترشون ازدواج کرده ،     دیگه نوه دارند نمی دونم 

ولی همین الان یه بچه ۱۳ ... ۱۴ ماهه دارند 

آخه با بچه کوچک... کار خونه؟؟؟ غذا ؟؟ لباس؟؟ داماد داری !!! شوهر داری؟؟؟

توی هر بچه ای یجوره ولی مهمترینش نداشتن ارتباط چشمیه مثلا پسر من اصصصلا نتونست دوچرخه سواریو یاد بگی ...

دختر من حسش بالاست.ارتباط میگیره.ولی رفتارش از نظر من غیر طبیعی نیی ولی هنوز جای نبردم.بهداشت گفت ببرش احتمالا اوتیسم خفیف داره

میشع جواب پیام من بدین.دخترم هفت سالش نشده کلاس اوله.ارتباط چشمی میگیره شاوغم هست و پر تحرک.هوشش هم ...

گلم حتما یه متخصص ببر من نمیتونم چیزی بگ 

توی گوگل هم علائم آسپر گر و اوتیسم هم نوشته

2810