منم خییییییلی دوست دارم یه دختر دیگه داشته باشم ولی با همین دوتا خیلی خسته میشم و اعصابم نمیکشه
پسر منم مشکل داره،البته نگفتن اتیسم داره ولی نزدیک سه سالشه و حرف نمیزنه
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مندوست دارم بدونم پسرم رابطه چشمیش خوبه یا نه باید چکار کنم با خانواده و اشناها چشم نمیدزده که متوجه چیزی شده باشم مثلا برم سوپری بهش بگم نگاه کن چشمش چه رنگیه اگه نگاه کرد یعنی خوبه؟😁
میشه بپرسم علایمش چیه خواهش می کنم کامل جواب بدین.دختر من کلاس اول هست.از نظر هوشی خیلی خوبه ولی رفتارهای داره میگن مشکوک ب اوتیسم تست ولی من جایی نبردمش
شما رفتی دیدی ایشون با دعا کارمیکنه؟منطقی نیستیدبله درباره اوتیسم، یک چیزهایی میدونم،
من نه اعتقاد ب همچین چیزهایی دارم نه میرم اما شمام اینجا نگفتی ی دکتر یا روان درمانگر خوب سراغ دارم گفتی ی سید خوب سراغ دارم اولین فکری که ب ذهن من میاد دعا هست وگرنه اگه تخصص داشتن باید از تخصصشون میگفتی نه سید بودنشون