2777
2789
عنوان

همسرم یه مدته خیلی گیر داده دوباره بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3132 بازدید | 196 پست
حالاچیکارکنم الان میشه کاری کرد

چون خفیفه باید امیدوار باشید ولی جدیت به خرج بدین

کاردرمانگر خوب براش پیدا کنید

کاردرمانی ذهنی و بازی درمانی انجام میده خیلی مهم و موثره

راستی یکپارچگیه حسیش چطوره؟ چون بچه های اوتیستیک مشکل یکپارچگیه حسی هم دارن برای پسر من تقریبا شدید بود که با کاردرمانی جسمی و ماساژ درمانی خوب شد

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
خوشا به سعادتتون یعنی الان برای پسر من دیر شده؟

انشالله بچه شما هم مشکلش حل میشه

فقط نباید شُل بگیرین گلم خیلی مهمه این مشکل

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علایم اوتیسم چیه منم دخترم بیش فعلا بود ۳ سالگی بردم زیر نطر متخصص دارو استفاده می‌کرد تا کلاس سوم خوب شد داروهای قطع کرد الان خوبه دهم هست  تو ریاضیات صحیفه ولی امسال یه معلم خوب داره ریاصیش به ۲۰ رسونده خیلی بهتر شده  فقط زیاد دوست نداره با کسی دوست بشه خجالتی خیلی باهاش کار کردم حتی ازش خواستم درسهای کنفرانس بده تا خجالتی نباشه الان بهتر شده 

علایم اوتیسم چیه منم دخترم بیش فعلا بود ۳ سالگی بردم زیر نطر متخصص دارو استفاده می‌کرد تا کلاس سوم خ ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر

علایم اوتیسم چیه منم دخترم بیش فعلا بود ۳ سالگی بردم زیر نطر متخصص دارو استفاده می‌کرد تا کلاس سوم خ ...

امکان داره در هر بچه ای با بچه دیگه فرق داشته باشه

۳طیف داره

عزیزم حرفهای خنده دار نزن چطوری روت میشه اینا رو میگی بخدا باورم نمیشه قرن بیست و یکم هنوز تا این حد ...

عزیزدل، قرن21، وشما هنوز بدون تحقیق انتقادمیکنی، حق وحقیقت میگه اول بری تحقیق کنی درباره حرف من بعدانتقادکنی وباعلم من متقاعد کنی

منم که نگفتم صد درصد

گفتم برید نگاه کنید 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چشم حتما سر فرصت هر سوالی داشتی بپرسفقط نگفتی دارو چی میخوره؟حتما کاردرمانی ذهنی ببرش حتما چون خیلی ...

این نی نی سایت خیلی اذیت میکنه امروز ،بارها فرستادم خطا داده 

آرپیپیرازول فقط میخوره

ببین آرپیپبرازول بچه منو به هم ریختحواست باشه شدیدا عوارض داره بچه منو دیوانه کردشدیدا پرخاشگر، عصبی ...

والا دکتره که هرسری رفتیم میگه برو رو ترازو چه ورزشی دوست داری 

بعد به ن مییگه رفتارش چطوره میگم بهتر شده و دارو رو دوباره تکرا میکنه و خدافظ 

کلا شاید ۳ دقیقه تو اتاقش باشیم

خیلی حرف میزنه مجبورم به تک تک سوالاتش جواب بدم ولی درسهای حفطیش عالیه  سعی کن حرف بزنی الانم جدیدا اجازه میدم اردوها شرکت کنه اتفاقا چهارشنبه کویر بود برای روحیه اش عالی بود باید کنار اومد خیلی مهربونه تا مریص میشم همش کمک میکنه خدا انشالله همه بچه سلامت کن عصه نخور توکلت به خدا 

ببین آرپیپبرازول بچه منو به هم ریختحواست باشه شدیدا عوارض داره بچه منو دیوانه کردشدیدا پرخاشگر، عصبی ...

تا میخوره خوبه یه دوماه هرکاری میکردم دارو نمیخورد اینقدر عصبی و افتضاااح شده بود که اصلا حد نداشت

عزیزدل، قرن21، وشما هنوز بدون تحقیق انتقادمیکنی، حق وحقیقت میگه اول بری تحقیق کنی درباره حرف من بعدا ...

اخه شما تحقیق کردی ؟ اوتیسم میدونی چیه که بفهمی از دست سید کاری بر میاد یا نه ؟ سید میتونه دعا کنه سایز دماغ یا چشم شما رو تغییر بده؟ با دعا قد شما بلند و کوتاه میشه؟ نخیر نمیشه اوتیسم هم مثل همونه دعا فقط برای چیزایی که نیاز ب تلاش داره مثل پیدا کردن کار  خونه و .... شاید خوب باشه چون بخاطر اعتقادشون بخودشون تلقین مثبت میکنن تلاش بیشتر میکنن ممکنه برسن بهش اما  ی مشکل که نیاز ب درمان داره رو باید درمان کرد  با انگیزه خالی بهش نمیرسی

2810