2777
2789
عنوان

همسرم یه مدته خیلی گیر داده دوباره بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 154 پست
ارتباط با بوه ها به سختی میگیره خیلی تحریک پذیره مرز شوخی و جدی رو نمیدونه ، خودش خیلی جدیه تماس چشم ...

خدایا فقط شکرت

دخترت کوچکتره؟

حس می‌کنم تو منی ۵ سال دیگه

پسر منم ۷ سابقه و اوتیسم خفیف داره و دخترم هرررررر کاری میکنه ااصلن انگار نمیبینش 

ولی صادقانه نمی‌دونم اگر یک بچه دیگه بیاری برای پسرت بهتره یا نه 

من شرایطش رو ندارم ولی به وضوح تغییر پسرم رو‌ با اومدن دخترم دارم میبینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو بجا اینک یکی دیگ بیاریم و بگیم پسرمون معلوم نیس چی بشه بهتر نیس وقتو تلاشمون برا پسرمون بذاریم ک ...

والا اینقدر مشغول کاره و سرش شلوغه که حتی هنوز کاردرمانی هم نبردیمش فقط دارو میخوره

والا اینقدر مشغول کاره و سرش شلوغه که حتی هنوز کاردرمانی هم نبردیمش فقط دارو میخوره

جان؟ گلم ۱۲سالشه کاردرمانی نبردیش؟

چند سالگی فهمیدی اوتیسمه؟

دارو چی میدی بهش؟ الهی بمیرم براش

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
پسرمنم سه سالشه زود ازکوره درمیره البته ما خونوادتا اینجوری هستیم .ژنمونه.ولی کلا من طرفداربچه زیادم ...

اگه فقط بی اعصابیش بود مشکلی نداشتم ، پسر من مشکلات بیشتری هم داره

خدا براتون نگهشون داره خودتون چند سالتونه؟ پسرتون دارو مصرف میکرد

قربونت ممنون

خودم 40سالمه 

نه دارو ندادمش 

اصلا دکترنبردمش العان حدود پنج سالشع خیلی بهترشده

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
اگه فقط بی اعصابیش بود مشکلی نداشتم ، پسر من مشکلات بیشتری هم داره

به نظر من نیار وقتت رو بزار رو همین ۲تا بچه علی الخصوص پسرت.

منم همین مشکل رو داشتم شکر خدا پسرم واقعا معجزه وار خوب شد

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
خدایا فقط شکرتدخترت کوچکتره؟حس می‌کنم تو منی ۵ سال دیگهپسر منم ۷ سابقه و اوتیسم خفیف داره و دخترم هر ...

دخترم ۸ سالشه ، یعنی این دختر ماهه ماه ولی داداشش گند زده به این دختر 

چه علائمی داره پسرتون 

من برای سال دیگش میترسم که میره متوسطه اول ، اون موقع پسرا گرگن و پسر من بره 

خیلی سادست میترسم اذیتش کنن  

۸ سالش بود فهمیدیم کاردرمانی چهجوریه چیکارا میکنن؟

چرا انقدر دیر؟ میدونستی اگر ۲،۳سالگی فهمیده بودی اگر آسپرگره میشه گفت درمان میشد

۸سالگی فهمیدین هنوز اقدام نکردین برای کاردرمانی؟ چقدر عجیب

دخترم ۸ سالشه ، یعنی این دختر ماهه ماه ولی داداشش گند زده به این دختر چه علائمی داره پسرتون من برای ...

فاصله سنی دختر و پسرت تقریبا مثل منه 

دلم برای دخترم کبابه ناخودآگاه همیشه توی سایه رفتارهای پسرمه

پسرم کلن ارتباط گرفتنش افتضاحه

تماس چشمی نداره 

خیلی پرخاشگره 

لجباز و حرف گوش نکن

جرات نکردم بفرستمش مدرسه یکی میگفت اینا چون قدرت تحلیل روابط اجتماعی رو ندارن یا توسری خور میشن یا بازوی بچه های قلدر مدرسه

اصلن نمی‌دونم چکار کنم 

کلافه ام باور کن 

2810