2777
2789
عنوان

همسرم یه مدته خیلی گیر داده دوباره بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 167 پست

من نمیتونم براکسی نسخه بچینم خودم هفت تابچه دارم 

اما  شرایط شما سخته

یکی ازبچهام یکم پیش فعاله پدرپدرپدرمو دراورد تا ازاب گل درش اوردیم میفهممت

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم نیار با این حساب ک میگی حوصلت نمی‌کشه الان باید کل صبر و حوصلت و صرف پسرت کنی سختهانشالا اوضاع ...

ممنون 

تازه داشتم نفس راحت میکشیدم که بزرگ شدن و میتونم حتی برم سرکار دیگه ولی همسرم میگه پسرمون معلوم نیست چی و چطور بشه ، یکی دیگه بیاریم شاید این یکی از انزوا هم دربیاد

دیگه بایداز آب وگل دراومده باشه مگراینکه مریضیش اذیت کنه

خیییلی بهتر شده 

ولی خیلی زود از کوره در میره 

همینکه توی مدرسه شوخی و جدی رو متوجه نمیشه باعث تنش توی کلاس میشه 

خیلی هم اجتماعی نیست

ممنون تازه داشتم نفس راحت میکشیدم که بزرگ شدن و میتونم حتی برم سرکار دیگه ولی همسرم میگه پسرمون معلو ...

بگو بجا اینک یکی دیگ بیاریم و بگیم پسرمون معلوم نیس چی بشه بهتر نیس وقتو تلاشمون برا پسرمون بذاریم کار درمانی ببریم و بهتر شه

بنظرم این باعث میشه اون فرصتی که باید برای بچه دوم گذاشته باشه روی بچه سوم تلف میشه ...بچه ی دوم نیا ...

بنده خدا دخترم خیلی سر داداشش اذیته 

همیشه با بغز میگه چرا داداش منو دوست نداره همش منو میزنه یا باهام دعوا میکنه

خیییلی بهتر شده ولی خیلی زود از کوره در میره همینکه توی مدرسه شوخی و جدی رو متوجه نمیشه باعث تنش توی ...

پسرمنم سه سالشه زود ازکوره درمیره البته ما خونوادتا اینجوری هستیم .ژنمونه.

ولی کلا من طرفداربچه زیادم مامانم که هشت تاداره همیشه میگه بچه بدشم خوبه.درست هم میگه به نظرم نسل بعدنسل تنهایی وبی کسی آدماست

ببخشید میتونم بپرسم پسرت چه کارایی میکنه؟

ارتباط با بوه ها به سختی میگیره 

خیلی تحریک پذیره 

مرز شوخی و جدی رو نمیدونه ، خودش خیلی جدیه 

تماس چشمی نمیگیره 

عضلات ضعیفی داره 

ولی هوش خوبی داره

خیلی مسائل رو کمتر از سنش میفهمه 

و خیییلی چیزای دیگه

منم یه دختر دارم وضع مالیمون خوب نیست شوهرم همش میگه بچه دوم هرچیم میگم حالیش نیست

وااای بی پولی آدمو نابود افسرده عصبی میکنه 

شاید تا کوچیکن خرجشون کم باشه ولی بزرگ که بشه خرجاشون مشخص میشه

من نمیتونم براکسی نسخه بچینم خودم هفت تابچه دارم اما شرایط شما سختهیکی ازبچهام یکم پیش فعاله پدرپدر ...

خدا براتون نگهشون داره 

خودتون چند سالتونه؟ 

پسرتون دارو مصرف میکرد

بحث نکن بگو باشه ولی بی صدا جلوگیری کن یا دستگاه بذار یا قرص بخور بخاطرخودت و بچه هات

اصلا بحث نمیکنه خودش میگه تا راضی نباشی اصرار نمیکنم فقط بدون که من دلم یه بچه ی دیگه میخواست

2810