2777
2789
عنوان

همسرم یه مدته خیلی گیر داده دوباره بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 167 پست
اوتیسم خفیف داره

ای خداااا 

فعلا حرف بچه نزنید 

به این کوچولو برسید و پیگیر درمان و ایناش باشید خداهم خیلی بزرگتر از چیزی هست ک فکر می‌کنی دلت اینجوری نباشه عزیزم 

فقط مراقبش باشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا ...دیگه کافیه ‌....فداکاری دیگه چقدر ؟؟برای اینکه حساس نشه بگو باشه ...موافقم ..ولی جلوگیری ...

مو روراست بهش گفتم وقتی خودم شرایط روحی مناسبی ندارم چرا یکی دیگه رو هم بدبخت کنم

نمیدونم چون دخترم که مشکلی نداره

بنظرم این باعث میشه اون فرصتی که باید برای بچه دوم گذاشته باشه روی بچه سوم تلف میشه ...بچه ی دوم نیاز به حمایت داره .‌‌پس ممکنه انرژی ۴ تا بچه رو ازت بگیره...

ای خداااا فعلا حرف بچه نزنید به این کوچولو برسید و پیگیر درمان و ایناش باشید خداهم خیلی بزرگتر از چی ...

اللن ۱۲ سالشه خیییلی بهتر شده 

همینکه باکسی ارتباط نمیگیره و زود عصبی میشه منو داغون کرده 

متاسفانه اصلا رابطمون هم باهم خوب نیست چون رسیده به بلوغ و خیلی فرمان ناپذیر شده

2810