2777
2789
عنوان

همسرم یه مدته خیلی گیر داده دوباره بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 154 پست
الان پسرتون گفتید چند سالشه؟ چقدررر شبیه پسر منه

پسر من ۸سالشه

و از همون نوزادی مشکوک بودم، ۲سالگی بردم پیش متخصص گفت مشکوکه ولی مطمین نبود من ۳سالگی اقدام کردم برای درمان اونم به زور شوهرم قبول نمیکرد.

همش جنگ و دعوا و بحث داشتیم

با من بود از ۱سال و نیمگی شروع میکردم یا از ۲سالگی

با شوهرم بود الان آینده بچم تباه شده بود

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه چون اطلاعات کافی نداشتم و دکتر اصلا بهمون نگفته بود تو رو خدا میشه بیشتر راهنماییم کنید ، ا ...

چشم حتما سر فرصت هر سوالی داشتی بپرس

فقط نگفتی دارو چی میخوره؟

حتما کاردرمانی ذهنی ببرش حتما چون خیلی مهم و واجبه خیلی دیر اقدام کردین

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
متاسفانه چون اطلاعات کافی نداشتم و دکتر اصلا بهمون نگفته بود تو رو خدا میشه بیشتر راهنماییم کنید ، ا ...

تواینستا یک روحانی سید درباره اوتیسم کارمیکنه خیلی ها رضایت داشتن دنبالش کن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
آرپیپیرازول هر ۱۲ ساعت یک دوم

ببین آرپیپبرازول بچه منو به هم ریخت

حواست باشه شدیدا عوارض داره بچه منو دیوانه کرد

شدیدا پرخاشگر، عصبی، اصلا افتضاح

شاید این عوارض دارو هست رفتار پسرت به دکترش بگو

تواینستا یک روحانی سید درباره اوتیسم کارمیکنه خیلی ها رضایت داشتن دنبالش کن

روحانی سید، اوتیسم، علم 

ای خدا😐😑

خوشا به سعادتتون یعنی الان برای پسر من دیر شده؟

چی بگم گلم ۱۲سالشه ، سن طلائیش نهایت زیر ۵ساله

بعد اون هم پروسه درکان کند پیش میره، هم طولانی میشه، هم جواب کمتر 

ولی سعیتون رو بکنید جدی بگیرید گناه داره بچه

منم مادرم زندگی و جوانیم رو گذاشتم براش

طوری که کلنیک رفتم کار داشتم  کاردرمانگر وگفتار درمانگر سابقش دیدنش باورشون نمیشد از پیشرفتش.

برای بعضی رفتارهاش بخاطر بیش فعالیش بردم پیش فوق تخصصی که قبلا برده بودمش وقتی دید

گفت این الان واقعا اوتیستیک نیست این بچه عالی شده 

انقدر خوشحال شده بود.

پسر شما هم خفیفه سفت و سخت بگیر کاردرمانی، 

قرصش روهم حواست باشه دوزش رو کم یا زیاد نکنی سرخود مخصوصا قطع نکنی یک دفعه 

شاید بعضی ذفتارهاش عوارض همین قرصه

بله، پیگیری کنید، ببینید منم خیلی اطلاعات ندارم

کلا به همچین اشخاصی اعتماد ندارم چون مطلقا علمش رو ندارن

2810