2777
2789

۲۴سالمه . ابروهام نامتقارن هست و با اصلاح کردن بدتر نشون میده ایرادش رو . از طرفی پر پشت هست و ابروم شوره داره که نمیتونم فیبروز و .. کنم چون زود پاک میشه . 

برای همین اصلا اصلاح نمیکنم دیگه . چهرم اینطوری دخترونه تر میشه . وقتی اصلاح میکنم شبیه  زنای ۳۵ساله میشم . حالا هر مراسمی دعوت میشم همه میان میگن که چرا خودتو شبیه دختر بچه ها کردی چرا ابروهاتو نمیگیری و ....همه اعتماد به نفسم ازبین رفته .مخصوصا سن بالاتر ها یه جوری حرف میزنن انگار مسخرم میکنن😑 به کی بگمم ابروهام رو میگیرم سنم رو خیلی بالا میبره . چیکار کنم بنظرتون؟ یکم مرتب میکنم ولی داخل ابرو رو و زیر ابرو بر نمیدارم.( عکسشو میزارم الان)

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو عکس اول ابروهام پر هست . دو عکس اخر گرفته شده .شوهرمم میگه ابروهاتو نگیر پیر نشونت میده

قشنگن

فقط مرتبشون کن بده دست یه آرایشگر ماهر مرتبشون کنه

زیاد برنداره

😭😭😭😭برام دعا کنید 

اصلا شبیه دختر بچه ها نشدی مگه همه دختر بچه ها ابروهاشون موکتیه؟؟ من خودم بچه بودم ابرو هام کم پشت بود بعدا پرپشت شد 

اینجوری فقط قیافت نامرتبه همین سنتم همونم تازه پلکاتم یکم افتاده اس 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

قشنگنفقط مرتبشون کن بده دست یه آرایشگر ماهر مرتبشون کنهزیاد برنداره

دست چهار تا آرایشگر دادم از قبل هم طی کردم باهاشون که فقط مرتب  کنن و بر ندارن . ولی باز بالا پایین نشون میده ابروهام بعد اصلاح . و اینکه یکی تاج داره یکی دیگه نداره و یکی کوتاهه و یکی دیگه بلند

اصلا شبیه دختر بچه ها نشدی مگه همه دختر بچه ها ابروهاشون موکتیه؟؟ من خودم بچه بودم ابرو هام کم پشت ب ...

اره

عکس اخر ابروهات قشنگه در حد تمیز و مرتب کردن بردار مداد ابرو هم نزن ابروهاتو با ژل یا صابون لیفت کن موقع ارایش کردن

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
دست چهار تا آرایشگر دادم از قبل هم طی کردم باهاشون که فقط مرتب کنن و بر ندارن . ولی باز بالا پایین ...

منم یکی تاج داره یکی نداره

ببین با مداد خودت بکش و قاب درست کن بعد اضافه ها رو بردار

😭😭😭😭برام دعا کنید 

عکس اخر ابروهات قشنگه در حد تمیز و مرتب کردن بردار مداد ابرو هم نزن ابروهاتو با ژل یا صابون لیفت کن ...

ژل و سایه  و مداد استفاده میکنم ابروهام داخلش خالی میشه

2810