2777
2789

لطفا بهم معرفی کنید. از لحاظ کیفیت استیل و زمان پخت و بیشتر از همه امنیتش که همش آدم استرس نداشته باشه بترکه. میخوام دوقلو بخرم که سایز کوچک هم داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال ۹۰ زمانی برند پارس  خریدم.اون زمان ۶۰ هزار تومن بود .تا الان به لطف خدا راضی ام ...زودپز چند تا نکته داره ..اول اینکه باید تا نصف زودپز محتویات و آب ریخت ...دوم باید آب داخلش جوش بیاد بعد سرش رو بست ...زیر گاز باید کمترین حالت ممکن باشه ...موقع که خواستی برداری روی خود کارتن نوشته یه لیوان آب سرد بریز که بنظرم خیلی اشتباهه ...ده دقیقه زیرش خاموش کن ‌.فشار هوا از بین میره ...اون زمان تفال هم بود ۴۰۰هزار تومن که به بودجه من نمیخورد ...ولی خیلی راضیه ام ....محصولات پارس خزرم خوبن ‌...چند ساله پلوپز استفاده میکنم راضی ام ..

پارس استیل دارم جنس و پختش عالیه الان ده ساله استیلش عین روز اوله فقط خیلی باید زیرش کم بشه و حتما شعله پخش کن بزاری اگه یهو ی ذره شعله بیشتر باشه فشارش زیادی میره بالا و صدای بدی میده که سکته میکنم و باید بدوم شعله زیرشو خاموش کنم که نشانگرش سریع بیاد پایین وگرنه احتمال بازشدن درش هست.البته تا حالا اتفاقی نیوفتاده ولی استرس میده.