2777
2789
عنوان

تروخدا راهنمایی کنید برای پوستم

26 بازدید | 5 پست

من بچه که بودم توی صورتم چنگ زدن بعد لکش مونده اصلا عمق نداره فقط لک مونده و خیلی کمرنگ هستش از فاصله‌ی یک متری یا توی عکس معلوم نیستش از گذشته خیلی سال دکتر رفتم یسری پیشنهاد لیزر دادن که حاضر نیستم انجام بدم چون میترسم ازش یسری دیگه هم پیشنهاد مزو دادن کسی هست اینطوری بوده باشه خوب شده باشه؟

پماد یا کرم خاصی نیست براش؟ بعدم کسی مزو کرده نتیجه گرفته باشه؟عوارض نداره بدتر نمیشه؟ رد لکش نازک و کم‌رنگ هست ولی اعصابم سرش خورده به لحاظ ظاهری همچیم خوب و قشنگه فقط این مورد نقطه ضعفم هستش

لک قهوه ایه؟ من خودم برای جای جوشان کرم خیار میزنم یا آب خیار خیلی اثر گذاره 

آلورا هم خیلی خوبه اما به پوست من نمی‌سازه اگه میخوای بزنی حتما اول زیر گوشت بزن اگه حساسیت نداشتی بعد بزن رو لکت

لک قهوه ایه؟ من خودم برای جای جوشان کرم خیار میزنم یا آب خیار خیلی اثر گذاره آلورا هم خیلی خوبه اما ...

اره قهوه ای شده دقیقا جای جوش نیست اخه پوستم صاف هست اصلا جوش نمیزنم همین لک جای چنگ مونده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الورا رو خود خامشو بزنم یا ژلی چیزی بگیرم ازش؟بعد اینکه زخمش مال خیلی سال پیش هست یعنی تاثیری هم دار ...

خود طبیعیش بهتره اما گفتم به خیلی پوستا نمی‌سازه اگه دیدی حساسیت داری میتونی ژلشو بگیری که اون تاثیرش و حساسیت زاییش کمتره

اره حداقل روشن ترش می‌کنه امتحانش ضرری نداره که اصلا جوابم نداد یه ماسک تقویت کننده پوسته