2777
2789
پدر و مادر من آدمای خوبی ان قطعا کسی بعنوان عروس دلش نمیاد همچین چیزی براشون درست کنه ولی کسی ک خانو ...

خب از کجا میدونی که پدرشوهر و مادرشوهر استارتر جز کدوم دسته هستن که این پیشنهاد رو واسشون میدی؟

شاید جز  دسته پدر و مادر خودت باشن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر و مادر من آدمای خوبی ان قطعا کسی بعنوان عروس دلش نمیاد همچین چیزی براشون درست کنه ولی کسی ک خانو ...

از کجا میدونی خانواده شوهر استارتر آدمای خوبی نیستن؟

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
کم آوردی قبول کن😂 چه ربطی به نصیحت داره حرف من؟

آها پس من اشتباه متوجه شدم ک دنبال نصیحتی چون فک کردم از این مذهبی هایی هستی ک فاز نصیحت برمیدارن نگو از این بچه هایی هستئ ک دنبال کل کلی😂😂 آدم نباید نخود هر آش باشه که

دوس داری کسی از پدر و مادرت با همینا پذیرایی کنه ک پیشنهاد میدی😖

اخه چه ربطی داشت ؟ نکنه خانواده شوهر اسی هستی ک جبهه گرفتی ؟ خود اسی جبهه نگرفت 

اگ بخوام جواب سوالتو بدم نه دوس ندارم کسی از پدر و مادرم با اینا پذیرایی کنه ولی از کسی که واس جلب توجه میاد نخود هر آش میشه چرا خیلی دوس دارم با همینا پذیرایی بشه😂😂

آها پس من اشتباه متوجه شدم ک دنبال نصیحتی چون فک کردم از این مذهبی هایی هستی ک فاز نصیحت برمیدارن نگ ...

اولا اینکه وقتی تو ی سایت عمومی کامنت میزاری باید جنبه ی جواب شنیدنو داشته باشی اگه نداری بهتره اصلا کامنتی نزاری

دوما اینکه اگه از نظر شما من نخود آشم(که نظرت اصلا مهم نیست)بنظر منم شما قبل اینکه دهنتو باز کنی اول فکر کن

الان مثلا من چه جلب توجهی کردم دقیقا؟

آها پس من اشتباه متوجه شدم ک دنبال نصیحتی چون فک کردم از این مذهبی هایی هستی ک فاز نصیحت برمیدارن نگ ...

در ضمن اگر قرار بود با هر آدم بیشخصیتی کل کل کنم تا حالا کاربریم رفته بود رو هوا

فکر نمیکنم انقدر ارزش داشته باشی

در نتیجه دیگه پیاممو ریپلی نزن چون نمیخونم☺️