2777
2789
عنوان

از من توقع کادو داره 😐😐زورکی میخواد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 92 پست
یعنی همچین آدمی رو باید بندازی سطل آشغالمنم قبل ازدواج یه خواستگار بیخود داشتم روز ولنتاین شد پررو پ ...

دیر رسیدن اون ساعتم حکمتی داشته 

باید دیر میرسید تا شما اون ادم و بشناسید 

حالا امیدوارم بعد رسیدنش بهش نداده باشید

خودتو دوس داشته باش❤️

اون با برنامه روز تولدت قهر بوده.توام بهونه کن قهر کن جوابشو نده بفهمه فقط خودش زرنگ نیست

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار بار گفتم بهش حتی جدی براش مهم نیست میگه من فرق دارم

تو هم بگو باشه بعدم خودتو بزن به اون راه تولدش رد شد بگو عه یادم نبود یا منم اون روز باهات قهر بودم😅جدی نگیرش پرو بازی هاشو دایورت کن خودش از رو میزه

اخه چیکارکنم زارت پامیشه میاد خونمون

گفتم که عزیزم باهاش بحث نکن. گفت تولدم باید فلا بگیری هیچی نگو یکم سکوت کن شروع کن راجع به درس، کار لباس یا هر چی به ذهنت رسید صحبت کن. دوباره گفت بگو باشه فدات شک مبخوام برات ماشین بخرم . گوشی بخرم دارم پولا مجمع میکنم. روز تولدش پا شد اومد به رو خودت نیار. گقت تولدمه، بگو اا یادم نبود اصلا. دارم پولام جمع میکنم برات ماشین بخرم فعلا پول ندارم....

برات قبلا چیزی خریده که جبران نکردی؟ اگه این کار کرده که یه چیزی بگیر براش و تموم کن. چون اینجوری که گفتی تا اون ازت جبرانشو نگیره ولت نمیکنه.

مهربان باشیم   
دیر رسیدن اون ساعتم حکمتی داشته باید دیر میرسید تا شما اون ادم و بشناسید حالا امیدوارم بعد رسیدنش به ...

وای اولش ترسیدم از جمله تون 

نه کنسل کردم خریدمو 

ادم به همچین کسی هدیه که هیچ کوفتم نمیده

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
وای اولش ترسیدم از جمله تون نه کنسل کردم خریدمو ادم به همچین کسی هدیه که هیچ کوفتم نمیده

والا کامتتونو خوندم یه لحظه هنگ کردم 

کامنت خودمم خوندم دیدم بد نوشتم 

ببخشید باید ساعت رو ذکر میکردم

خودتو دوس داشته باش❤️

اسی چرا تو حرفات انگار در مقابلش کوتاه میای؟ چرا هرچی بقیه میگن تو فقط به فکر قانع و راضی کردن اونی؟

خب بزار هزار دفعه بگه تو کادو نخر مگه میترسی ازش

با فامیل هم میشه قطع ارتباط کرد و یا کم کرد با بی محلی. چرا میگی وبال گردنمه تا اخر عمر. من الان خیلی از فامیلا رو سال به سال نمی بینم. بعد هم میتونی کم کم بی محلی کنی و ارتباط رو کم کنی

والا کامتتونو خوندم یه لحظه هنگ کردم کامنت خودمم خوندم دیدم بد نوشتم ببخشید باید ساعت رو ذکر میکردم

ببشقیدمنم هنگ کردم گفتم چه حرفیه

بله به قول شما این چیزارو باید میدیدم تا الان قدر همسرمو بدونم 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
اسی باید بگی چه نسبتی داره من دارم سکته میکنم از پرو بودن این ادم اگر کادو بخری الهی تعلیق کاربری بش ...

😂😂ن نمیخرمممم پولشم ندارم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

تولدش کیه بخدا کشتمت تبریکم بگی باید کادو بخری دو سه روز قبل جواب تماساشو نده تا یک هفته بعد بعدم بگ ...

23اذر

😂😂😂😂باشه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

2810