2777
2789
عنوان

از من توقع کادو داره 😐😐زورکی میخواد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 92 پست
🤦🏻‍♀️💔😐خدا نجاتتتت داده بوده خواهر

آرههههههههههه خدا خودش به داد همه ی دخترای ساده و بی زبون برسه 

اما وقتی شوهرم اومد خواستگاریم بخاطر سخاوتش بود که بله گفتم

خدا قسمت همه مجردها بکنه به حق علی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
خواهرته یا خواهر شوهر

خواهر من فرشتست اصلا قابل مقایسه با اون نیست 

ن مجردم 

ببینید 

فامیله مث عمه یا خاله یا دختر خاله....  اینجور نسبتی داریم یعنی صمیمی هستیم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرههههههههههه خدا خودش به داد همه ی دخترای ساده و بی زبون برسه اما وقتی شوهرم اومد خواستگاریم بخاطر ...

الهی همیشه خوشبخت باشین😍چش بد دور ازتون 

الهی امین 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

عزیزم جیم بزن اصلا به دیدارش نرو نذار بیاد خونتون هممتوقع ها بدرد دوستی نمیخورن!

کاش دوستم بودم از زندگیم حذفش میکردم ولی فامیله متاسفانه 

بگو شرمنده دست و بالم خالیه ایشالله سال بعد سال بعد نه تو از اون توقع داشته باش نه تو برای اون کاری ...

گفتم فایده نداره میگه به من چه 

حتما خواهر شوهرته

ن مجردم ولی یکی دقیقا بدتر از خواهر شوهره 

اخه این ادم ارزششث داره؟؟؟؟ حتی هزارتومن نمیخوام براش خرج کنم

اگه به حرفش گوش کنی، کارت در اومده هر روز متوقع تر میشه و فکر میکنه خبریه یا میترسی ازش ...

فقط بپیچون و بی محلی کن

مهربان باشیم   
بگو هرموقع کادو تولدمو که ندادی بهم بدیش در حد همون برات کادو میخرم

میگه تو بگیر منم میگیرم ولی من عقده ی کادو ندارم همون تبریکم میگفت برات بس بود 

متاسفانه ی اخلاق گندی ک دارم طرف برام هزار تومن خرج کنه تا ده هزار تومن خرجش نکنم ول نمیکنم  و برعکس 

روز تولدت قهر بوده بعدش که اشتی کرده میتونست کادو بگیره  بگه به مناسبت تولدت اونموقع قهر بودیم الان گرفتم.. بعدم بگو منم روز تولدت قهر میکنم فرداش اشتی میکنیم اینارو با خنده بهش بگو بفهمه چه خبره براش کادو هم نخری

2810