2777
2789
عنوان

از من توقع کادو داره 😐😐زورکی میخواد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 92 پست
یه شال براش بخر بدیشو با بدی جواب نده ولی ۵۰۰ دیگه زیادیشه

خواهر ی شال همین الان350پولشه دیگه چه فرقی با 500تومن داره 

به خدا انقدر دستم تنگه ک نگم تولد خواهرممم نزدیکه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

ی فاک تقدیمش کن

پرو تر از لین حرفاست 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توهم ب شوخی بگو من توقع داشتم ازت کادو بگیرم حالا کادو هیچی حتی تبریک هم نگفتیبعد توهم قهر کن😂😐

گفتم بهش هرسری میگه همینو میگم بهش 

یعنی همچین آدمی رو باید بندازی سطل آشغال

منم قبل ازدواج یه خواستگار بیخود داشتم 

روز ولنتاین شد 

پررو پرو گفت بیا به هم کادو بدیم و بریم بیرون و اینا 

گفتم باشه و براش یه ساعت هوشمند از دیجیکالا سفارش دادم یه گلدون و یه جعبه شکلات

جوگیر شده بودم گفتم یوقت نگه خسیسم 

خلاصه مرتیکه ی اراذل چون ساعت به موقع دستم نرسید ولنتیان رو کوفتم کرد کادویی که خریده بود بهم نداد(حالا کادو چی بود از اون جعبه های  بیخود که درشو باز میکنی آهنگ پخش میکنه) اما گل و شیرینی رو از من گرفت کلی هم غرغر کرد و خبر مرگش برگشتم خونه و اون شب زهرم شد

یعنی یادم میفته میگم چطور بخاطر حرف یه عوضی لاشی اینکاهارو کردم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
روز تولدش قهر کن باهاش.این آدمارو بزارید کنار از زندگیاتون،اسیب زا هستن

متاسفانه تا اخر عمر وَبال گردنمه 

خواهر ی شال همین الان350پولشه دیگه چه فرقی با 500تومن داره به خدا انقدر دستم تنگه ک نگم تولد خواهرمم ...

خیلی جاها حراج میزنن و ارزونتره مخصوصا شال تابستونی .. من خودم یه جا حراج بود چند ماه پیش یه شال خریدم ۱۴۰ تومن

من بودم جواب خاصی نمیدادم. سکوت میکردم حرف تو حرف مینداختم.

یا خیلی گیر میداد میگفتم نه عزیزم 500 چیه میخوام برات بنز بخرم. .... وقت تولدشم به رو خودم نمیاوردم. گلایه میکردم هم میگفتم فراموش کردم...

رو نده. یکی به دو هم نکن باهاش. محلش نده....

مهربان باشیم   
یعنی همچین آدمی رو باید بندازی سطل آشغالمنم قبل ازدواج یه خواستگار بیخود داشتم روز ولنتاین شد پررو پ ...

🤦🏻‍♀️💔😐خدا نجاتتتت داده بوده خواهر 

خیلی جاها حراج میزنن و ارزونتره مخصوصا شال تابستونی .. من خودم یه جا حراج بود چند ماه پیش یه شال خری ...

اخه این ادم ارزششث داره؟؟؟؟ حتی هزارتومن نمیخوام براش خرج کنم 

2810