2777
2789
عنوان

چرا من آنقدر پوستم تیرست عکس😞

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 59 پست
اول اینکه زشتی و زیبایی یه صفت نسبی هستو ممکنه چهره و اندام کسی سلیقه یکی دیگه نباشه ولی برای یکی دی ...

مرسی عزیزدلم درست میگید واقعا سلیقه یچیز شخصیه من خودمم بشخصه شده عاشق ی دختر سیاهپوست و خیلی خیلی تیره شدم چون برام جذابیت داشته ولی در رابطه با خودم خیلی احساس کمبود اعتماد بنفس میکنم اصلا خودم و تو هیچ چیزی قبول ندارم باید رو اعتماد بنفسم کار کنم چون واقعا داره کار دستم میدهممنونم عزیزم حتما از اون ماسک و زردچوبه ای که گفتی استفاده میکنم ان شالله نتیجه بده.مرسی عزیزم برام وقت گذاشتی پیام گذاشتی🥺😍❤️

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
جهت اینکه فکر نکنی همه دخترا سفیدن😂سعی کن بیشتر مراقبت کنی از پوستت منم اول مثل تو متنفر بودم از پو ...

وای چقدر نازی عزیزم خیلی بهت میاد مشکل من اینه من ترکیب چهرم قشنگ نیس اندامم خوب نیس بخاطر همین ترکیبش با رنگ تیره بد میشه ولی ماشاالله تو فیست و اندامت خوشگله با رنگ پوستت خیلی شیک شدی😍🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقدر نازی عزیزم خیلی بهت میاد مشکل من اینه من ترکیب چهرم قشنگ نیس اندامم خوب نیس بخاطر همین ترکی ...

قربونت بشم عزیزم

نگو اینجوری دختر خوب اندامت که خیلییی قشنگ بود بخدا

بنظرم تو عالی هستی فقط باید رو اعتماد به نفست کار کنی

سعی کن رنگ هایی رو استفاده کنی که مناسب پوست تیرست مثلا لاک سفید پوست رو تیره تر میکنه بنظرم برای من که اینطوره 

خلاصه که تو اندامت عالی بود پوستتم عالیه فقط ازش مراقبت کن 

قربونت بشم عزیزمنگو اینجوری دختر خوب اندامت که خیلییی قشنگ بود بخدابنظرم تو عالی هستی فقط باید رو اع ...

مرسی مهربونم ممنونم از انرژی ‌‌و حس خوبن😍😍❤️❤️ حتما اینارو که گفتی رعایت میکنم ممنونم عزیزم  

دیوونه ای چیزی هستی؟رنگ پوست ب این شیکی.هیکلتم خیلی خوشگله

قذبونت برم عزیزم مرسی ممنونم آنقدر به آدم اعتماد بنفس میدید کن تا قبل نی نی سایت فک میکردم زشترین و بدهیکلترین و کچلترین آدم دنیام چون هیشکی ازم تعریف نکرده بود ولی الان به خودم احساس بهتری دارم ممنونم 🥺❤️

رنگ پوست خوشگله .پودر سدر از عطاری بگیر با اب مخلوط کن بزار دوساعتی رو پوستت بمونه با نایلونی چیزی ببند که خشگ نشه چندبار تکرار کنی پوست روشنتر میشع  تیرگی هایی که ایجاد شده محیطی میره

مرسی عزیزدلم درست میگید واقعا سلیقه یچیز شخصیه من خودمم بشخصه شده عاشق ی دختر سیاهپوست و خیلی خیلی ت ...

خواهش میکنم

امیدوارم که حال دلتون خوب باشه همیشه و با خودتون مهربون تر باشین

یه مسئله ای قرص پیگمنتا روی پوست یکی از دوستان که سولار میرفتن ولی بعد چند سال تصمیم گرفتن پوستشون به حالت قبل برگرده تاثیری نداشت رو روند روشن شدن پوستشون

رنگ پوست خوشگله .پودر سدر از عطاری بگیر با اب مخلوط کن بزار دوساعتی رو پوستت بمونه با نایلونی چیزی ب ...

مرسی گلم حتما حتما این چن تا کاری که گفتید اینجا انجام میدم ان شالله که نتیجه بده مرسی بابت پستت عزیزم ❤️😍

قذبونت برم عزیزم مرسی ممنونم آنقدر به آدم اعتماد بنفس میدید کن تا قبل نی نی سایت فک میکردم زشترین و ...

تو واقعا زیبایی یک زن با زنانگی خیلی زیاد

قدر خودتو بدون دختر🥰

او جان می دهد به تن خسته ام...

تو واقعا زیبایی یک زن با زنانگی خیلی زیادقدر خودتو بدون دختر🥰

ولی من چشام قلبی شد مرسی عزیزم 😍😍😍ان شالله هزاران برابر این انرژی و حس خوبی که بهم دادی به زندگی خودت برگرده گلم❤️❤️

ولی من چشام قلبی شد مرسی عزیزم 😍😍😍ان شالله هزاران برابر این انرژی و حس خوبی که بهم دادی به زندگی ...

مرسییییییی خیلیییی ممنونم مهربونم کلا خیلی وایب خوبی میدی

او جان می دهد به تن خسته ام...

2810