2777
2789
عنوان

چرا من آنقدر پوستم تیرست عکس😞

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 59 پست
بچه ها آخه چرا شما ها همیشه تو رودربایستی میموندید خب چرا هیشکی تو تاپیکای من نظر واقعی نمی‌ده بارها ...

بزارمنم ببینم نه برای پوستت بودم نه اندامت

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
بچه ها آخه چرا شما ها همیشه تو رودربایستی میموندید خب چرا هیشکی تو تاپیکای من نظر واقعی نمی‌ده بارها ...

ندیدم دوباره بزار

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین هر رنگ پوستی زیباست 

اتفاقا شکلاتی خیلی هم جذابه 

مردم میرم سولار برای این رنگ پوست 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

وخداوند شمارا در رنگهای مختلف خلق کرد 

امروز یکی از قدش میناله یکی از رنگش یکی از... خداروشکر کنید تنتون سالمه 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
چه جذاب شکلاتیه 🤤😍

اخه همه دخترا سفید و بلوری مخصوصا گردن و صورتشون تو این هوای سرد پوست سفیدشون قرمز میشه خیلی ناز میشن ولی من سیاهم مثل قیر

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
اخه همه دخترا سفید و بلوری مخصوصا گردن و صورتشون تو این هوای سرد پوست سفیدشون قرمز میشه خیلی ناز میش ...

منم سبزه ام دوست داشتم سفید باشم ولی نیستم🫤

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

عزیزم قرار نیست همه یه شکل باشن که اخه

منم پوستم تیرست شما از پوستت مراقبت کن همون تیره بودنه زیبا میشه کلی لباس مجلسی خوشگل میتونی بپوشی این همه ادم میرن برنزه میکنن دیونن؟ 

من حالا عکس پوست شمارو ندیدم

اخه همه دخترا سفید و بلوری مخصوصا گردن و صورتشون تو این هوای سرد پوست سفیدشون قرمز میشه خیلی ناز میش ...

چیه قرمز شدن خوبه اصلا خوب نیست 

من به فکر درمانم واسش 

اون روز رفتم بیرون تمام صورتم قرمز قرمز بود وحشت کردم خودمو دیدم

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

2810