2777
2789
عنوان

🗿🚽🚽🚽🧻پریودی چه سختههه تو خونه دوران مجردیتون (خونه پدری)

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 91 پست

دغدغه هاتو دوستداشتم

والا من مجردی  میافتادم مامانم مث فرشته بهم رسیدگی می‌کرد از دمنوش‌ بگیر تا جدا کردن گوشت خورش و ناز و نوازش

حالا خونه ی شوهر اصلا ب ی ورشم نیست ک دارم از درد زمین رو گاز میگیرم تهش‌ میگه برو قرص بخور بعدم کل کارای خونه و بچه داری هم باهامه برای خانواده ی شوهر هم مهم نبود پریودی یا ن هروقت دلشون میخواست میومدن

حالا ی جارو و لباس بلند اینقدر بی تابت کرده ببین خونه ی شوهر‌ چ دهنی ازت صاف شه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
پسرفت تو این زمینه؟؟؟من درباره درک این نوع مسایل صحبت کردمقبلا تعصبات و رفتارهای خشک تو پدرها زیاد ...

در مواردی بله روند برعکس شده 

مردم بخودشون و بهم بیشتر گیر میدن

البته شاید من با خانواده های اسیب کار میکنم یکم نگاهم بدبینانه شده

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم وقتی . ا ر ضا شد بگو ایییییی🤣🤣🤣

🤦‍♀️😂😂😂

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
نه مثل اصلا این مشکلات را نداشتم.راحت به پدرم میگفتم.خجالت نداره مگه جنایت کردی؟حتی تو داروخانه هم ر ...

شما با پدرت صمیمی بودی و روشن فکر هستن  خدا حفظشون کنه یسری ها مث خود من حتی بهم سلام هم نمیکنیم بیاد خونه سر سفره هم نمشینم کنارش 

در مواردی بله روند برعکس شده مردم بخودشون و بهم بیشتر گیر میدنالبته شاید من با خانواده های اسیب کار ...

با این قسمت کاملا موافقم ، درسته مردم عصبی شدن و‌به خاطر مسایل اقتصادی و‌سیاسی و ،،،، مشکلات دیگه ای پیش اومده

اما خدا رو شکر درک خانواده ها درباره اینجور مسایل ، حداقل از زمان کودکی و نوجوانی من خیلی بهتر شده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
شما با پدرت صمیمی بودی و روشن فکر هستن خدا حفظشون کنه یسری ها مث خود من حتی بهم سلام هم نمیکنیم بیا ...

سلامت باشین

اینم هست آره

ما خانواده مذهبی هم هستیم.

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
دغدغه هاتو دوستداشتموالا من مجردی میافتادم مامانم مث فرشته بهم رسیدگی می‌کرد از دمنوش‌ بگیر تا جدا ...

باهات کاملا موافقم اما یه درصد هم هستن خوبن من یه نفر میشناسم در حالت عادی با زنش دعوا میکرد چرا پا شدی کار میکنی اذیت میشی کارخونه دارن پولدار هستن اصلا زنشون اگه کار کنه عیبه

با این قسمت کاملا موافقم ، درسته مردم عصبی شدن و‌به خاطر مسایل اقتصادی و‌سیاسی و ،،،، مشکلات دیگه ای ...

منم فکر میکنم دیدگاه خانواده ها بهتر شده

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

2810