2777
2789

خوش به حال متاهل ها 

خیلی سخته مجرد باشی و پریود بشی 

مثلاً الان میخواست مهمون بیاد بابام بهم گفت بیا جارو بکش منم تازه الان از خواب بلند شدم کمر درد دل‌درد خونریزی شدید دارم (روز اولمه)

روم نشد بگم چیزی رفتم تمام خونه با این وضعیت جارو کشیدم شب دانشگاه هم باید خودم برم  

یا مثلاً آدم راحت نیست همش باید لباس بلند بپوشه که اون نوار از زیر شلوار از پشت دیده نشه (چون من دستمال هم میزارم برآمده میشه) یا باید یواش یواش راه بری جلو برادر و پدرت که صدا خش خش  نده نوار از پشت 

اعصابم بهم ریخته شما هم تو مجردی تون راحت نبودین؟

اتفاقا بگو حالم بده کمرم درد میکنه خودش میفهمه😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گاهی من واقعن اذیت میشم 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

2810