2777
2789
اها اخه یکیشون خواستگارمه می خواستم ببینم چه جورین حالا اگه چیزی ازشون دیدی بگو

پنج تا انگشت مثل هم نیست

هرخونواده ای قانون های خاص خودش رو داره نمیشه به کل طایفه ریطش داد

لباب اهم ولی لب گشودن مشکل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنج تا انگشت مثل هم نیستهرخونواده ای قانون های خاص خودش رو داره نمیشه به کل طایفه ریطش داد

می دونم عزیزم ولی حالا بعضی از خانواده می بینی در موردشان بد میگن مثلاً بد اخلاقاً

میگم چیزی در موردشون نشنیدی یا کلاً همون جا که دیدیشون چطور بودن

آ وگیان میمگ جفتمان

تفففف  لاچو برا گیان لیرا چاکی 

هسه برو سر کارت  پیاگ کورد کی ایسه بیکا رها ناو گوشیا

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
می دونم عزیزم ولی حالا بعضی از خانواده می بینی در موردشان بد میگن مثلاً بد اخلاقاًمیگم چیزی در موردش ...

گفتم من که چیزی ندیدم ازشون یعنی بد و خاصی ندیدم خیلی ارومن ولی تو بازم تحقیق پرس جو کن

تفففف لاچو برا گیان لیرا چاکی هسه برو سر کارت پیاگ کورد کی ایسه بیکا رها ناو گوشیا

مرخصی دانسه پیم وسرکار ژیربان بومه پام شکیاس 

و بی طاقتی هامه ایره یه کم بخنم

نه بابا اینجوری لاغر به نظر نمایم متوسطم ۸۰ اصن نمیرسم🤣🤣 ۵۰ اینا که میشم یه مقدار پر میشم

باشه بستگی به طرفت داره شاید اون بپسنده

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
2810