2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین با شوهرم دعوام شد زنگ زدم پدر شوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 102 پست
مرد آنقدر خرافاتی ندیدماشتباه زنگ زدی پدرشونرت من که هر وقت بدتریناشو بهشون گفتم یبار بهش چیزی نگفتن ...

آخه عزیز چندبار دیگه ام بهم دروغ گفته این ده ماهه 

من متنفرم از دروغ

دیگه باورش ندارم 

از بس عصبانی شدم 

زنگ زدم پدر شوهرم 

من دعا دیدم تو خونه و فقط برادر شوهرم کلید خونمونو داشت ، علنا به شوهرم و مادر شوهرم گفتم ، به نظرت چکار کردن؟ شروع کردن داااااااد و هوااااار که بهتون ثابت میکنیم پسر ما نبوده ، گفتم برو دوربین چک کن هر کی بوده من آبرو واسش نمیزارم، نرفت 

اما از زبون نیفتادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه همچین کاری کرده بخاطر سادگیشه مثلا میخواسته کار مفیدی برا زندگیتون انجام بدهولی اینکه حس کردی ...

دعا توی سرش بخوره 

من ازین ناراحت شدم که به من دروغ گفت 

آخه گفته بود یه پیرزنه هست ساداته دعا میده باهاش حرف زدم گفته طلسم دارید باید باطل کنم هزینه اش هم یک میلیون میشه 

فقططططططط تا این اندازه به من گفت و دیگه هیچ حرفی ازش نزد 

یک ماهه گذشته من دعا رو پیدا کردم 

خطه خود شوهرمه 

میگه واسه زنه پول زدم 

پسرش گوشیو جواب داده گفته اینو بنویس 

دروغ میگه 

اصلا پیرزن نبود زن جوون بود 

گفت من پسر ندارم اصلا 

به من گفته بود پول زده 

دعا نوشته 

آورده خونه گذاشته پشت ساعتمون 

من زندگی قبلیم به خاطر دروغ و پنهان کاری از هم پاشید 

شوهرمم امروز این حسو بهم داد 

چرا به من نگفت؟؟؟ 

حالا میگه من اصلا با زنه حرف نزدم 

همکارم آقای احمدی حرف زده اون واسمون دعارو گرفته داده به من 

دروغ میگه

اسی اصلا مشکلات با کسی درمیون نزار باید مثل ۲ آدم عاقل و بالغ رفتار کنیدبشینید و در کمال ادب با هم ص ...

آخه شوهرم اصلا منطقی نیست 

فقط اشتباهاتشو توجیه میکنه و قول و وعده وعید الکی میده که اصلاح میشه و نمیشه 

دیگه نمیخوام سازش کنم افسرده شدم این ده ماه همیشه حفظ ظاهر کردم آخه خیییلی از بابا و داداشم حساب میب ...

عزیزم 

پسر عموی شوهر من واسه منو شوهرم سرکتاب باز کرده بود و اومده بوده به شوهرم گفته که شما دعا دارید و ....

حالا کی رفته بوده به اون گفته ما دعوا داریم؟ شوهرم به برادرش گفته، برادرش به پسر عموهه

پسری که دهنش لقه و شعور نداره هیچی واسش مهم نیست 

بعد من به مادر شوهر احمقم میگم، میگه آره زن پسر عموش خیلی دور جادو جنبله

عزیزم پسر عموی شوهر من واسه منو شوهرم سرکتاب باز کرده بود و اومده بوده به شوهرم گفته که شما دعا داری ...

من اصلا بعید میدونم شوهرم پیش همکارش گفته باشه با زنم مشکل دارم و دعای محبت میخوام و بعدش اسم من و مامانمو بده به همکارشو.... 

دروغ میگه 

اولش گفت با پسر پیرزنه حرف زدم این دعارو گرفتم 

بعدش که من زنگ زدم به زنه دیدم جوونه و گفت من اصلا پسر ندارم شوهرم گفت من اصلا حرف نزدم آقای احمدی همکارم زنگ زده از طرف من واسمون این دعای محبتو گرفته 

چی شده نسبت ب ارتباط همسرت با خانما حساسیهمسر قبلیت خیانت کرده یا از این خیانت دیدی که حساس شدی؟

نه عزیز 

اتفاقا شوهرم خییییلی حساسه 

گفت سرکار نرو گفتم چشم آخه قبل از ازدواج دفتر وکالت کار می‌کردم 

نذاشت برم منم قبول کردم 

دکترا بورسیه شدم 

نذاشت برم گفت زن فقطططط خانه دار 

منم گفتم چشم 

باشگاه و ورزش و پیاده روی دوست نداره برم 

کلا دلش میخواد بشینم صبح تا شب توی خونه یا با خودش برم بیرون 

اون خیلی منو محدود کرده 

از طرفی بحث و دعوا داریم 

بچه ها اذیت میکنن 

خیلی تو فشارم همه جوره 

ولی توقع نداشتم بهم دروغ بگه 😭

دیگه نمیخوام سازش کنم افسرده شدم این ده ماه همیشه حفظ ظاهر کردم آخه خیییلی از بابا و داداشم حساب میب ...

ابجی با این همه حسن چرا زنش شدی

مجرد میموندی و راحت با پسرت زندگی میکردی

قیدشو بزن از این شوهر در نمیاد گلم

فکر ابرو و اینام نباش این بیشتر ابروتو میبره 

من اصلا بعید میدونم شوهرم پیش همکارش گفته باشه با زنم مشکل دارم و دعای محبت میخوام و بعدش اسم من و م ...

وای عزیزم چه گیری دادی ؛ ولکن ؛ شوهرتو چش سفیدمیکنی اینطوری؛ حالا لج میکنه میگه کردم ک کردم خوب کردم

از شما بعیدهسش وقتی ازدواج دومته خیلی باید عاقل تر باشی و حواستو جمع کنی؛ اصن چیزی نبوده ک ب پدرشوهرت بگی 

و بعدم اخرشم دعا گرفته نمیخاسته ک تو رو جادو کنه ک عزیزم برا خوشبختی و ارامش دوتاتون گرفته و حالا از یه راه ِ اشتباه بوده کاری نداریم

عزیزم کاش دعا رو ببری پیش کسی ببینه اصلا دعای چیه شوهرت کلا مشکوکه شاید همون دعا زبان بند برای شما باشه . 

یه سوال بپرسم همسرت و خودت چرا از همسرای قبلیتون جدا شدید؟

نه عزیز اتفاقا شوهرم خییییلی حساسه گفت سرکار نرو گفتم چشم آخه قبل از ازدواج دفتر وکالت کار می‌کردم ن ...

محدودیتاش نتیجه عکس داده

اون محدودت کرده فکر میکنه ابنجوری میتونه نگهت داره

تو هم اجازه دادی محدودت کنه ک اونو داشته باشی و زندگیتو حفظ کنی

ولی اینجوری بدتر میشی

تو منزوی تر عصبی تر منفعل تر میشی

گیر دادنات بیشتر میشه

اونم حق به جانب تر میشه

بنظرم باهاش صحبت کن ک ی کارایی رو برا خودت انجام بدی

زندگی کن نه اینکه از خودت بگذری برا بچه و شوهر

خیییلی حالم بده😭😭😭😭😭😭😭دارم دق میکنم چندبار دروغ گفته بهم دیگه باورش ندارم فقط دلم واسه خودم م ...

عزیززززممم آروم باش قربونت برم .این موارد برا همه پیش میاد دیگه از ترسش بوده دروغ گفته یا شایدم اونوخانوم دروغ گفته .خیلی هم مساله بزرگی نیست حالا این سوءتفاهم یا دروغی ک پیش اومده از این بابتم در نظر بگیر بخاطر حفظ زندگیش بوده .حالا از نظر خیلیا دعا نویس و زنگ زده و این بحثا مورد مقبول نیست .اما شما نیت همسرتون براتون مهم نیست ک خواسته زندگیش با شما حفظ بشه حالا راهشو درست نرفته؟ اگه شما براش مهم نبودین یا دوستون نداشت میزد ب بیخیالی خوب بود؟ 

2810