2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین با شوهرم دعوام شد زنگ زدم پدر شوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 102 پست

ما ده ماهه ازدواج کردیم 

هر دو ازدواج دوممون هست 

این مدت بحث و دعوا داشتیم 

ولی من پیش هیییچ کس حرفی نزده بودم و هربار خانوادم و خانواده ی شوهرم پرسیدن راضی هستی؟ گفتم بله همه چیز خوبه 

شوهرم، زندگیم، اوضاع خوبه خداروشکر 

از همه پنهان کردم هر با هر بحث و دعوایی بود حتی خیییلی شدید 

به هیچ وجه تا موقع طلاق خانواده ها رو درگیر دعواهاتون نکنید 

به هییییچ وجه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه تو همچین شرایطی هنوز به فکر نی نی سایتی برای نی نی سایت مایع افتخاره

خخخخخخخخخ

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

بنظرم وقتی پدرشوهرت اومد خیلی مسائل رو باز نکن و براش شرح نده فردا روز که با شوهرت آشتی کردی یا باهات لج میشن یا شوهرت پبششون کوچیک میشع برا خودت بد میشه که شوهرتو حقیر حساب کنن

یه جور بپیچون و گلایه الکی کن 

خیانت ‌؟دس ب زن بیشتر از یکبار بنظرم واس اینجور مسائل باید پای بزرگترا کشوند وسط

بیشتر از یکبار چیه🤣🤣🤣 گوه میخوره اون شوهری که حتی یبارم دست بلند می‌کنه رو زنش اون دستشو میشکنم بره گم شه تا بخاد روما بلندشه

شوهرم این مدت همش میگفت 

خانواده ی زن قبلیم خیلی اهل دعا گرفتن بودن 

حتما واسمون دعا میگیرن که بحث و دعوا داریم و.... 

چند وقت پیش اومد خونه گفت همکارم شماره ی یه پیرزنه رو داده ساداته شهر دیگه ام هست سرکتاب باز میکنه و دعا میده و ازین چیزا 

شوهرم گفت بهش زنگ زدم 

گفته طلسم و دعا واستون گرفتن و... 

فقططططططط تا این اندازه واسه من گفت 

منم دیگه پیگیر نشدم 

حالا امروز داشتم خونه تمیز میکردم 

ساعتو برداشتم تمیز کنم از پشت ساعت یه کاغذ افتاد 

ما ده ماهه ازدواج کردیم هر دو ازدواج دوممون هست این مدت بحث و دعوا داشتیم ولی من پیش هیییچ کس حرفی ن ...

خب درستش هم همینه نهایت دیگه سکوت تا وقتی آدم زیر یک سقفه دیگران نهایتا خرابترش میکنن پس نباید چیزی بدونن

بیشتر از یکبار چیه🤣🤣🤣 گوه میخوره اون شوهری که حتی یبارم دست بلند می‌کنه رو زنش اون دستشو میشکنم ب ...

اخه یبار رو میشه با اتمام حجت اینچیزا از سرش انداخت .

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
2810