2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین با شوهرم دعوام شد زنگ زدم پدر شوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 98 پست
به نظر شماهم دروغ گفته شوهرم؟؟ خودش زنگ زده به زنه؟

چرا اصل و ول کردی چسبیدی به فرعیات اصلا چرا باید خونتون دعا باشه؟ چرا باید همسرت متوسل بشه به جادو جمبل از کجا معلوم به خاطر همین رفتاراش همسر سابقش ازش جدا نشده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا بعید میدونم شوهرم پیش همکارش گفته باشه با زنم مشکل دارم و دعای محبت میخوام و بعدش اسم من و م ...

ببهشید میپرسم علت جداییش از همسر اولش چی بوده ؟ واینکه میگی این ده ماه دعوا میکنید میشه بپرسم چیکار میکنه که دعوا میکنید

خیلی گیر میدی و در اخر شوهرت ترسش ازت میریزه و اونی ک ضرر میکنه تویی چون مردا شانس دارن ازدواج دهم هم بکنن یه زن خوب گیرشون میاد ولی ما زنا چی؟؟ همون اولیشم خوب نی چه برسه ب سومی عزیزم 

گلم صبوری کن یکم آروم باش ؛ میبینی ب خانوادت احترام میذاره و حساب ازشون میبره بااین عجله بازیات و حساس بازیات روشو باز میکنی همه عزت و حرمت خودتو و خانوادتو از بین میبری

فقط همینقدر بهت بگم دعا نوشتن کار هرکس نیست و دعایی ک شوهرت بخاد بنویسه هیچ اثری نداره ،اون کسی ک دعا نویس هست و دعا یی ک مینویسه اثر داره خیلی شرایط خاصی رو باید رعایت کنه و علم داشته باشه،اون یه تیکه کاغذه چرته ،ولی شوهرت هم باید مشکل داشتت باشه ک میره دنبال اینکار و پنهان کاری میکنه،کار خوبی کردی ک رسواش کردی ،هرچی شما بیشتر ابروداری و سکوت کنی اون بیشتر این کارهارو میکنه 

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

کار خوبی کردی زنگ زدی 

والا منم خیلی وقتا دوست دارم به یک بزرگتری بگم ولی خب همسرم پدر و مادر نداره برادر درست و حسابی هم نداره بهش بگم 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

خیلی گیر میدی و در اخر شوهرت ترسش ازت میریزه و اونی ک ضرر میکنه تویی چون مردا شانس دارن ازدواج دهم ه ...

دقیقا سر چیزای بیخود انقدر نباید بزرگش کرد روشو وا کرد ترسش ریخته بشه

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

استاتر جان تجربه‌ی زندگی گذشته‌ت که تصمیم گرفتی تمومش کنی بخاطر دروغ گویی بوده! و همسر دومت هم بهت دروغ گفته و این باعث شده الان حسابی به هم ریخته باشی! تاحالا باهاش صحبت کردی؟ بهش گفتی هرچی که هست راستش و بگو! گفتی من راست وحشتناکترین موضوع اذیتم نمیکنه ولی دروغ شیرین همون موضوع منو تا قکر جدایی میبره! 

بهش بگو که از جدایی دوباره نمیترسی( که فکر نکنه از ترس آبروت کوتاه میایی) و اگه ادامه‌دار بشه حتما فکر دیگه ای میکنی.

بهش بگو تو فقط یه دروغ نگفتی  اول که گفتی غیر حضوری گرفتم بعد گفتی پیرزنه بعد گفتی پسرش الانم که میگی همکارم!  حالا زشتی و پلیدی خود موضوع دعا گرفتن از این شارلاتان‌ها هم یک‌طرف که نه تنها تاثیری نداشت بلکه باعث شد الان من تا فکر جدایی پیش برم.

بگو تو مردی الان پدر دو پسری همسر یک زنی و مسئول یک زندگی هستی چرا شبیه پیرزنای هفتادساله رفتار کردی 

(تو این زمینه تحقیرش کن تا بفهمه چقدر کارش بچه‌گانه بوده)

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

سلام خانم، شما الان خیلی کلافه و عصبانی هستی، بخودت فرصت بده تا اروم بشی، الان زمان جمعبندی و نتیجه گیری رفتار همسرتون نیست، درحال حاضر فقط فقط سعی کن اروم باشی و دلت قرار بگیره. کار درستی کردین که به پدر شوهرتون اطلاع دادید. 

به نظر من همسرتون از سر سادگی این رفتار رو کردن، همونطور که خودتون گفتین با توجه به شرایط، ایشون نگران از دست دادن شما هست و حالا به شیوه خودش که بنظر معقول و منطقی هم نیست رفتار کرده. این رو بزار بحساب سادگی و عجولانه عمل کردن ش. عزیزم شما بخاطر آسیب زندگی قبلی حساس تری. مامان خانم میدونم خیلی کلافه ای ولی لطفا فعلا فقط به هر طریقی که میشه خودت رو اروم کن، پاشو از خونه برو بیرون یکم قدم بزن و یا هر کار دیگه، فقط اروم باش.

هر وقت اروم شدی دوباره با پدرشوهرت مشورت کن تا ببینی چیکار کنی بهتره.

انشاالله که زودتر مشکل حل میشه.

چه علی خواجه چه خواجه علی

چه فرقی داره؟! شوهرت یه دعا بگیر و طلسم بخر ترسناکه!!!!

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

من اصلا بعید میدونم شوهرم پیش همکارش گفته باشه با زنم مشکل دارم و دعای محبت میخوام و بعدش اسم من و م ...

اگر ازش مطمئنی بشین حرف بزن 

دعوا نکن فقط حرفهاتو بدون گریه و داد و .... بگو 

ببین مشکلش چیه

ایشون شمارو خیلی محدود کرده، ببین از چی می‌ترسه ، شاید ترس از دست دادن داره ، شاید چون ازش سرتری می‌ترسه بری و طلاق بگیری 

ببین این احساس رو شوهر منم داره اما در این حد نه 

ببین به چه دلیل رفته دعا گرفته، اگر دوست داره رابطه تون خوب بشه که این راهش نیست ، اگر دلیل دیگه ای داره که بپرس ازش 

اون کاغذ دعا رو هم ببر یه جایی نشون بده، شاید اصلا دعای مهر و محبت نیست و دعای دیگه ای باشه 

ابجی با این همه حسن چرا زنش شدیمجرد میموندی و راحت با پسرت زندگی میکردیقیدشو بزن از این شوهر در نمیا ...

خییییلی پشیمونم 

خونه داشتم ماشین داشتم سرکار میرفتم 

خانوادم هممممه جوره حمایتم میکردن 

خر شدم ازدواج کردم 

واقعا اشتباه بود 

😔😔😔😔

2810