2777
2789

امروز صبح با شنیدن خبر اینکه دکتر پسرم گفت یه دارو برای پسرت باید تهیه کنی یک میلیارد... تمام امیدم تمام انرژیم گرفته شد 😔

مگه برگ درخت هست که سریع بچینم بگم بفرما؟؟

پسر طفل معصومم دوسال یازده ماهه بود دچار سرطان خون شد و الان دوسال نه ماهه داره شیمی درمانی میشه و بیماریش دوبار عود کرده در حال حاضر برای دومین بار ک بیماریش برگشته یک ماهه بیمارستان بستری هست این اواخر صد و چهل میلیون دارو تهیه کردم 

کدوم سازمان محک چرا اینقدر سازمان محک رو بزرگش کردن و تا چی میشه میگن مگه محک هزینه ها رو نمیده 

چرا اینقدر بی وجدانن تیتر وارد فضای مجازی میکنن درمان بیماران سرطان رایگان شد کدوم رایگان؟

درد و عذابی که بچه ام میکشه یه طرف اعصاب خوردی تهیه داروهایی ک گیر نمیاد و باید از آلمان تهیه کنیم یه طرف این اواخر تو بی پولی و فلاکت داریم دست پا میزنیم خانواده نداری نبودیم خداروشکر میکردیم دستمون به دهانمون میرسه محتاج کسی نیستیم ولی این سرطان لعنتی بی پولمون کرد بی اعصابمون کرد 

جدا چرا خدا نمیاد کمک حالمون باشه مگه نگفته از تو حرکت از من برکت مگه شوهر بدبختم از کله صبح سرکار نیست تا شب نتونه بیاد بچش ببینه چون پول نیاز داریم  باید بره سرکار

برای پسرم دعا کنید مگه اینکه دعاهای شما سازگار باشه ببخشید خیلی نا امیدم نیاز داشتم یکجا درد دل کنم 💔

اگه تبریزی موسسه خیریه نوبر کمکت میکنه و یا اگه نیستی برین به موسسه بنیان مستضعفان . یا بیت امام جمعه یا رهبری . تلاشتو بکن خواهرم خدا بزرگه  ماهم دعاتون میکنیم الهی که هرچه سریعتر مشکلتون حل بشه امین🤲

من مرد تنهایی شبم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدااااا

به بزرگی و عظمتت قسم میدم پسر این خانم رو شفا بده، بهش سلامتی بده ، خدایا درد و‌رنج این بچه رو از بین ببر، خدایا دل دردمند این مادر رو شاد کن، خدایا قسمت میدم با دستان قدرتمندت این خانوداده رو محکم بغل کن🌹

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

اللهم اشف کل امراض خیلی ناراحت شدم واقعا سخته ولی میتونی یه کاری کنی ما تو شهرای مرزی بعضی از فامیلامون دارو نیاز دارن میرن عراق میخرن اونجا امریکاییم میگن پیدا میشه حالا فکر کنم اندازه نیاز فقط میتونی بخری البته اگه یه فامیل عراق داشته باشی با پول خودش براتون بخره میصرفه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

عزیز دلم😔

مطمئن باش حالش خوب میشه و این روز هارو فراموش میکنین جفتتون

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

عزیزم چقدر سخته این لحظات

دارو وارد نمیکنن وقتی ام میکنن با این قیمت نجومی

الهی بمیرم واسه طفل معصومت

قلبم تیکه تیکه شد

انشالله کسی ک مارو ب این فلاکت انداخت تموم عزیزانش از سرطان زجر بکشن💔خدایا حق ما این زندگی نیست

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مددکار بیمارستان تمام مدرک تهیه داروها فیش واریزی داروها بردم من پاس میکنه یه خیریه دیگه رفتم اونجا میگه کاری از دستمون برنمیاد اینستا هر چی پیج خیریه هست پیام دادم اصلا نمیبینن 

2810