2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون جدا میخوابه ک با صدای بچه اذیت نشهبچه کوچک داشتی!؟

آره منم یه مادرم ولی بهت بگم همینجوری ادامه بدی شوهرتو خسته میکنی اونوقت برای آروم شدن دنبال یه جای دیگه جز خونه میگرده

عزیزم ما دست خالی نمیریم

باشه هرچقدرم با دست پر بری الان همه کم حوصله شدن کسی حال مهمون دعوت کردن نداره برو خوش بگذرون بچه ات کوچیکه بده یه ذره اونا نگه دارن تو استراحت کن 

بچت چند وقتشه؟ یعنی یه وجب بچه برا شما تعیین تکلیف میکنه؟ اشتباه میکنی جدا از شوهرت میخوابی بذار اونم با گریه بچه بیدار شه اذیت شه تا بفهمه بعدم عادت میکنه دیگه

بچت چند وقتشه؟ یعنی یه وجب بچه برا شما تعیین تکلیف میکنه؟ اشتباه میکنی جدا از شوهرت میخوابی بذار اون ...

خودش دوست نداره بخوابه بامون

سه ماهشه عزیزم تعیین تکلیف چی، با خوابه منم کم میخوابم... 

خودش دوست نداره بخوابه بامونسه ماهشه عزیزم تعیین تکلیف چی، با خوابه منم کم میخوابم...

این عادت میکنه دیگه شوهر منم از بعد زایمان هی به بهونه های مختلف جدا خوابید الان بچم سه سالشه جای خواب بچه رو جدا کردم باز شوهرم جدا می‌خوابه. بگو بچه من تنها نیست که .. من وقت بی خوابیاش بچه وسطمون بوده اونم بی‌خواب شده همراه من بازم قدر نمیدونه