2777
2789

قرار بود پنج شنبه شام بریم خونه پدرشوهرم (چند روز قبل ش ب شوهرم گفته بود از این ب بعد هرجا رفتیم برای شام میریم چون بچه بد خوابه و صبحا دیر بیدار میشیم) 

و همیشه و شب پنجشنبه هم بش گفته م صبح مارو بیدار نکنی 

پنجشنبه صبح ساعت نه اومد اتاق (اون تو هال میخوابه) و با اومدنش من از خواب پریدم (میدونه بدخوابم و سبک خواب) 

و رفت 

یک ساعت بعد زنگ زد گفت آماده ای بریم 

منم گفتم مگه قرار نبود برای شام بریم

گفت اخه داداشم اینجا خونه مادر خانمه شه زنگ زده هر وقت رفتین مارم ببرین (خونشون تو همسایه گی خونه پدرشوهرمه و نیم ساعت با مافاصله دارن

منم با عجله بچه و خودمو آماده کرد و خیییییلی اذیت شدم بچم گریه میکرد و... و ب شدت عصبانی شده بودم و حرص میخوردم

حق نداشتم؟ 

رفتیم اونجا میگفت شامم بمونیم ک من نموندم گفتم خسته ایم بریم و برگشتیم و کلی غر ک نموندی وخانواده مو دوست نداری(درحالی که بیشتر خونه خانواده اون میرم تا خانواده خودم و تفریح اتمم بیشتر با اوناس) منم از این ب بعد با خانواده تو اینجوری رفتار میکنه م و... و... 

نظرتون 🤔

لطفا حاشیه نرین فقط بگین جای من بودین چ حسی بتون دست میداد و چکار می کردید 

و کار خوبی کردم شام نموندم؟ 

الان دنبال اینی که یکی بگه حق با تو بود؟؟؟🤣🤣🤣🤣

نه حف با تو نیس گفتیم دیگه تو تایپیک قبل 

از کل حرفات گیر دادن بیشتر تو چشم میخوره 

کاش همسرت هم با تو این رفتارو بکنه 

وقتی رفتی خونه مادرت و قراره شام بمونی و همسرت بگه خسته ام بریم خونه 

میخوام فقط حس و حالتو ببینم چطوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بچه اذیتت میکرده اونجا و تنها بودی و شوهرت کمکت نمیکرده توی بچه داری. حق با تو بوده که برگشتی. بعضی بچهها تو مهمونی اذیت میکنن آدم کلافه میشه. دوست داری زود برگردی خونه

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
ناراحت نشیا ولی خیلی مرد خوبیه داره این وضعیت رو تحمل میکنه جدا ازش میخوابی میگی بیدارم نکن هر جا می ...

همینو بگو 

سه بار تایپیک زده فقط منتظره یکی بگه حق با توئه بره پدر شوهرشو در بیاره 

اگههههههه شوهرش همچین کاری باهاش میکرد وااااااویلاااااا

عزیزم قرار بود ی وعده بریم شاموقتی ناهار رفتیم دیگه چرا شام بمونیم

الان وضع اقتصادی یه جوری شده مردم به زور مهمون دعوت میکنن اونوقت تو ناراحتی چرا گفتن شام بمون خیلی ناشکری