2777
2789
عنوان

کل دیشب تو تراس خوابیدم یخ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب یادم بده منم دعات می کنم

اول باید بشناسی به چه تیپ دخترایی کشش داره دخترایی که چه جورین ؟ چه جوری حرف میزنن از چی حرف میزنن ؟ اینا رو پیدا کن ، بعدش رفتارات رو دخترونه کن ، الان دیشب برای چی رفتی جای سرد خوابیدی ؟ عین پسر بچه ها زدی بیرون از فضای سربسته خونه

گیر نده بهش ، سوال پیچ نکن ، براش معما شو بیاد طرفت از تغییرات ظاهری و رفتاریت تعجب کنه دوست داشته باشه پیشت باشه ، پیام های قشنگ و کوتاه بهش بده ، تو دکوراسیون خونه تغییراتی بده

وقتی پیش همین از اقدس و شمسی و ننه ات اینجوری ننه ام اونجوری خواهرت فلان اصلا حرف نزن ، تو این مملکت حرف برای زدن زیاده ، فضا رو عوض کن

هوای خونه ات بوی خوب بده بوی زندگی مثل بوی یه کیک سیب و دارچین ، نور خونه گرم و آفتابی باشه سرد و سفید نباشه ، اگه خونه ات شلوغه خلوت و گرمش کن

از کلمات خوشگل استفاده کن ، شیک بپوش تو خونه ، لحنت دلبر باشه 

۳۰سالمه

من میفهمَمِت اما باید عاقلانه فکر کنی

زن جماعت حسوده مرد اگه ی گلدون کوچیک بیاره تو

خونه و هر روز بهش رسیدگی کنه اون گلدون میشه هوو

اون خانم.

اما زن اگاه باید جور دیگه ای رفتار میکنه 

ببین بزرگترین دشمن انسان ذهن انسانه نزار ذهنت برا

خودش ببافه (ذهن میگه ببین تورو دوس نداره ب بچه 

برادرش پیام میده اما ب تو نه ....)

ذهنت رو ساکت کن (اینم راهکار داره اما تمرین زیاد میخاد)

شوهر منم ز میزنه ب بچه خواهر برادر هاش قربون صدقه میره

من فقط میگم سلام منم برسون، اگه بریم شهرستان 

بدون من باید بره خونه هاشون شب هم بخوابه، من چکار 

میکنم ب نظرت؟ هیچی میگم خوش بگذره من نمیتونم محدوش کنم اصلا اجازه اینکارو ب خودم نمیدم ولی یاد

گرفته در مقابل احترامی ک بهش میزارم بهم توجه کنه و 

احترام بزاره

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
نه ولی میگن نیا خونه ما

میفهممت.ولی یه لطفی به خودت بکن برای خودت سرگرمی درست کن اگه میتونی بروسر کار باشگاه یاهرچی خودت دوست دای ببین هرچی مهر طلب باشی بدتر طرف فرارمیکنه.طبق تجربه خودم میگم زیاد اهمیت نده محبتت روداشته باش ولی چسبنده نباش

مردا معمولا از زن های پر انرژی خوششون میاد از زنایی که بپر بپر کنن پایه باشن و با وجود مشکلات توقع دارن زنشون بگه و بخنده و شاد باشه .

اگه پول میده ازش پول بگیر برو آرایشگاه به خودت برس موهاتو رنگ کن یه پاکسازی پوست اینا انجام بده معمولا تو روحیه آدم خیلی تاثیر میذاره اینکارا . 

و یه دست لباس خونگی نو بخر .  یه ساعت میخواد به اینکه بیاد برای خودت تو خونه آهنگ بزار برقص  و به کارات برس  وقتی اومد بزار آهنگ روشن باشه و کارات رو برس بزار بدونه حالت خوشه و نیاز به اون نداری  . باهاش هم قهر نباش معمولی رفتار کن مثل همیشه  زیاد خودتو درگیر اون و رفتارش نکن . غذای خوب درست کن و چند روز پشت سر هم غذاهای مورد علاقه ی خودت رو درست کن . مدام تو این چند روز اهنگ بزار مخصوصا موقعی که قراره بیاد از قبل اهنگ بزار . لباسای تمیز و خوب بپوش . غر نزن سرش . آرایش نکن اما مرتب باش .

اگه گفت بریم بیرون باهاش برو پایه باش غر نزن گیر نده کاری نداشته باش بهش  بعد یکی دوهفته میبینی که کل حواسش میره پی تو . با ناز حرف بزن تو خونه حرف هات رو کش بده

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

مردا معمولا از زن های پر انرژی خوششون میاد از زنایی که بپر بپر کنن پایه باشن و با وجود مشکلات توقع د ...

یا مثلا بعد از شام . از قبل خوراکی بخر یه فیلم دان کن . اگه تلویزیونت هوشمند هست یا تو فلش فیلم داری بزن به تلویزیون یا لبتاپ یکم وقتی نیس خوراکی و تنقلات بخر یا چایی دم کن با شیرینی بخور . یا چیپس و پفک تو ظرف بریز بیار جلو تلویزیون بشین بخور .  بهش بی توجهی نکن . ولی توجه خاصی هم نکن . معمولی رفتار کن مثل همیشه

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....