2777
2789
عنوان

کل دیشب تو تراس خوابیدم یخ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه بچه ای قهرکردی رفتی تو تراس منم بودم  با خودم میگفتم اونقدر اونجا بمون تابمیری وقتی عقل نداری حالا به بچه خواهرش پیام داده یعنی تو‌محتاج پیام دادن اونی که نقطه ضعف دستش میدی که دوباره بدتر انجام بده باید بی‌تفاوت بود

خیای ناراحت بودم باید جا سرد می رفتم

میرفتی یک ساعت دوساعت نه کل شب رو اونجا بخوابی خودتو بی ارزش کنی براش 

از الان ب بعد دیگه برات مهم نباشه به کی پیام میده تو هم ارتباطت با خانواده ات رو صدبرابر کن 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اشتباه اول چرا توی تراس خوابیدی؟یادت نره تو خانم اون خونه هستی.خانوم اون خونه ای بانووووو

اشتباه دوم سیاست زنانه نداری.در طول روز چند بار تو بهش پیام عاشقانه و یا خسته نباشید میگی و قربون صدقه اش میری؟

اشتباه سوم یقیه شو سفت چسپیدی که چرا برا اون ها وقت داری واسه من نداری.تو حتی باید طوری رفتار میکردی که هیچ وقت نفهمه سراغ گوشی اش رفتی 😐😐😐😐

2810