2777
2789
عنوان

همسرم میخواد باهام بیاد دانشگاه❗️مشکوکه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 33 پست
شما معلومه بخاطر موقعیت شوهرت زنش شدی دلیلی نداره کادو یه پسرو نگهداری و حتی دلیلی نداشته اصلا بخاطر ...

منو شوهرم همکلاسی نبودیم شوهرم سه سال قبل اینجا فارغ تحصیل شده اصلا نمیشناختمش من یعنی ما که وارد دانشگاه شدیم اون درسش تموم کرد.

من با همکلاسی خودم از ترم اول بودم ۳ سال رابطمون طول کشید کات کردیم دیگه با همسرم بیرون از دانشگاه تو محل کارش آشنا شدم. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

منو شوهرم همکلاسی نبودیم شوهرم سه سال قبل اینجا فارغ تحصیل شده اصلا نمیشناختمش من یعنی ما که وارد دا ...

والا یه نگاه به تاپیکاتم انداختم ناراحت نشو ولی همچین نرمال نیستین کلا گفتی یکیو تور کنم اون از وضعیت پسر عموت فقط دلم برا شوهدت میسوزه که کادو یع نامحرم تو خونته والا صبرش خیلی زیاده طلاقت نمیده درضمن خودت انگار دختر خاله شوهرت دنبالشه برا اون عیب داره برا تو عیب نداره؟والا ادم میمونه چی بگه وقتی خودت خوشت میاد ما چکاره ایم لطفا منو ریپلی نکن از ادم خیانتکار بدم میاد

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی حساسش نکن

خودم میگم نه حساسش کنم نه پررو الان بخواد کنترل کنه دیگه عادت میکنه 

چرا کادو گرفتی

یه تولد برام گرفته بودن چندتا دوستای دانشگاهم بودم اونم بود همین چی بگم تو کادوت رو پس بده 

وا شوهر داری مثلا😐

چ کارش دارم خب ولی عجیبه امروز بخواد بیاد دنبالم دانشگاه 

برا خودت اعصاب خوردی درست کردیباید میذاشتی مدت طولانی از کاتت میگذشت بعد میرفتی دوباره تو رابطع

آره اشتباه کردم یعنی بلافاصله بعد کات شوهرم اصرار داشت رابطه رسمی بشه نامزدی و عقد اینا 

آره اشتباه کردم یعنی بلافاصله بعد کات شوهرم اصرار داشت رابطه رسمی بشه نامزدی و عقد اینا

سعی کن یه درصدم به قبلی فکر نکنی ک زندگیت از هم میپاشه 

سعی کن بهش بفهمونی لیاقتت نداشته 

مردا خیلی حساسن و حسود فک میکنه دوسش داری که کادوشو نگه داشتی 

خیلی باید از خود گذشتگی کنی تا زندگیت به ارامش برسه

بنداز دور بره خب

پر‌ رو نمیشه دیگه ؟ از این به بعد بخواد حالت کنترل گری بگیره؟

میخاد بیاد ک مثلااااا ثابت کنه تو ازدواج کردی و دوستت داره جلو اون مثلااااا

آره دقیقا همینه الان متوجه شدم 😁

حالا تو ماشینیم باهاش بزار رفتیم برگشتیم میگم چیا شد 😂

سعی کن یه درصدم به قبلی فکر نکنی ک زندگیت از هم میپاشه سعی کن بهش بفهمونی لیاقتت نداشته مردا خیلی حس ...

فکر نکردن خو به آدمی که سه سال باهاش بودی سخته ولی چیزی دیگه باقی نمونده بین ما خب فقط یه همکلاسی بودنه منم نمیخوام زندگی همین اولش بخاطر این چیزا بپاشه 

2810