2777
2789
عنوان

شوهرم زورش میاد به من پیام و زنگ برنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 41 پست
داره میگه 7 صبح تا 0 شب سرکاره کجا پیشه همن؟! 😐

یعنی سر کار پیامک بازی کنه؟شما احیانا سر کار نمیرید؟مگه سر کار جای این برنامه هاست؟بعدم باید قبول کرد زن و شوهر که تو یه خونه زندگی میکنند بعد یه مدت روابطشون عادی میشه.دوره نامزدی نیست که پیام عاشقانه به هم بدن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی سر کار پیامک بازی کنه؟شما احیانا سر کار نمیرید؟مگه سر کار جای این برنامه هاست؟بعدم باید قبول کر ...

شاید میتونه پیام بده 

همه که کارشون فیزیکی نیست 

شاید کارش دسته خودشه چطور میتونه به دیگران پیام بده 

به زنه خودش نمیتونه؟! بله باید قبول کرد ولی خب اگه وقت نزارن برا هم حرف نزنن در طول روز که سرد میشن کم کم بعدم چجوری میخوان سوتفاهم ها و مشکلات شونو حل کنن؟! وقتی 7 تا 10سرکاره خب کی میخوان باهم حرف بزنن؟! حرف زدن مگه حتما باید عاشقانه باشه یا پیامک بازی باشه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خوب چرا برای من نمی خونه

دیگه عزیزم قبول کن.زن و شوهر که با هم زندگی میکنند بعد یه مدت روابطشون از حالت عشق و عاشقی خارج میشه.بعد تکراری میشه.هر چه زمان بگذره بیشتر خودشو نشون میده.زندگی فیلم ترکی نیست.واقعیت چیز دیگه است.هر چی دورتر باشی عزیزتری.

خوب چرا برای من نمی خونه

شاید چون با تو راحت نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شاید میتونه پیام بده همه که کارشون فیزیکی نیست شاید کارش دسته خودشه چطور میتونه به دیگران پیام بده ب ...

ایشون مشکلش پیام عاشقانه است.و حسادت به برادرزاده و خواهر .کاملا مشخصه.بعدم مشکلات زندگی رو با پیامک و تلفن از سر کار هیچ آدم عاقلی حل نمیکنه

اون که ناخنش بشکنه آزرده بشه نرمال نیست.زندگی مگه خاله بازیه.باید بری تو دل زندگی با مشکلاتش دست و پ ...

این نگاه شما کاملا سطحی بود

گنجایش افراد متفاوته و آستانه درد و صبر و شکیبایشون  اگر کسی برای شکستن ناخن گریه کرد ممکنه جای دیگه مشکلی داشته تحت فشاری بوده اما ما فقط شکستن ناخنشو دیدیم و گفتیم نرمال نیست( هرچند این یه مثال بود)

ایشون مشکلش پیام عاشقانه است.و حسادت به برادرزاده و خواهر .کاملا مشخصه.بعدم مشکلات زندگی رو با پیامک ...

ولی با حرف زدن حل میشه 

وقتی تو خونه فرصت برای حرف زدن نیست 

سرکار باید وقت بزاره حرف بزنه 

نمیشه که کلا باهم حرف نزنن 

این نگاه شما کاملا سطحی بودگنجایش افراد متفاوته و آستانه درد و صبر و شکیبایشون اگر کسی برای شکستن ن ...

من فک میکنم ایشون فقط مشکلات خودشو مشکل میبینه متاسفانه مادره منم اینجوره خیلی بهم آسیب زد تو ازدواجم 

این نگاه شما کاملا سطحی بودگنجایش افراد متفاوته و آستانه درد و صبر و شکیبایشون اگر کسی برای شکستن ن ...

این جور آدما با اولین مشکل زتدگی میشکنند.چرا اصرار دارید که طرفداری آدم ضعیف و بی جنبه رو بکنید.گنجایش در حد ناخن یعنی طرف بدبخت روزگار خواهد شد بی برو برگرد.

من فک میکنم ایشون فقط مشکلات خودشو مشکل میبینه متاسفانه مادره منم اینجوره خیلی بهم آسیب زد تو ازدواج ...

قضاوت نمیکنم

اما میگم سطح دغدغه افراد باهم فرق داره و هرکدوم برای خودشون تو اون لحظه بحرانی و بزرگه نباید کوچیک شمرد

این جور آدما با اولین مشکل زتدگی میشکنند.چرا اصرار دارید که طرفداری آدم ضعیف و بی جنبه رو بکنید.گنجا ...

بازم متوجه حرفای من نشدین و استمرار روی نظر خودتون دارین

وقتی تجربه نمیکنیم احوالات کسی رو بهتره با کوچیک شمردن سطح دغدغه اون فرد خراب تر نکنیم حالشو

همین