2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 100 پست
مادرشوهر منم خیلی رومخه پیام دادنش اول سلام میفرسته بعد میگه خوبید بعد هی تیکه تیکه تایپ میکنه و میف ...

بنده خدا سختشه 

همینم از محبتشه شما سخت نگیر

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این که مادرشوهرته من چی بگم که خواهر شوهرم از من کوچیکتره بعد وقتی منو میبینه میگه چطوری خوبی؟ هیچوقت نشده اون اول سلام کنه البته من خودم همیشه به همه اول سلام میکنم کاری به سنشون ندارم ولی چند بار اینو امتحان کرذم هیچی نگفتم ببینم سلام میکنه یا نه، دیدم نه تا من سلام نکنم اونم نمیکنه

پروفایل عکس خودم نیست
اسی در بند این نباش که اون حتما سلام بنویسه ...توسلام کن...

من که سلام میکنم و احترام خودمو می‌رسونم 

ولی خب چرا باید ادعای بزرگی کنن .. مگه بزرگی به سلام نکردنه

می‌دونی بعضیا چون فکر میکنن بزرگن سلام نمیدن دور اطراف خودتونم شاید باشه .. من حرفم اینه احترام بزرگ ...

متوجه شدم جانم

بله قطعا هست

و درستش اینه رفتار محترمانه بزرگتر ها الگوی رفتار درست برای کوچیک تر ها میشه

اما خب بخاطره فرهنگ و باورای اشتباه و نوع تربیت و حتی محیط زندگی اینطور جا افتاده

اما شما با چشم محبت ببین و بگذر که خودت آرامش داشته باشی 

مادرشوهرمن کلا پشت تلفن ندیدم سلام کنه‌ مگه اینکه طرف مقابل سلام کنه. گوشی رو برمیداره اگه آشنا باشه ...

یاد خودم افتادم.صد بار به یکی زنگ بزنم هر صدبار باید بگم سلام خوبی.گاهی وسط مکالمه تلفن قطع میشه دوباره الو سلام.ببخشید قطع شد🤣

نمیتونم آخه دست خودم نیست

بابا نینی سایت عامل دعواست به خودی خودی 

شما درمورد این چیزا اینجا مشورت نگیر 

البته من خیلی کوچیک تر از اونم که به شما بگم چیکار کنی چیکار نکنی ولی حتما عادتش این مدلیه حمل بر بی احترامی نذار گلم

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
این که مادرشوهرته من چی بگم که خواهر شوهرم از من کوچیکتره بعد وقتی منو میبینه میگه چطوری خوبی؟ هیچوق ...

تو احترام خودتو میرسونی عزیزم ارزش خودت همیشه بالاست 

احترام به بزرگی و کوچیکی نیست اونا شعور ندارن

2810