2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 100 پست

مادرشوهرمن کلا پشت تلفن ندیدم سلام کنه‌ مگه اینکه طرف مقابل سلام کنه. گوشی رو برمیداره اگه آشنا باشه یا من باشم میگه عزییززززم و حرفشو میزنه. بیشعور نیست نمیدونم فکرکنم عادتشه

مادر شوهر خدا بیامرز من تلفن نیزد گوشی وبرمیداشتیم برای اینکه اون بزرگتره باید ما اول بهش سلام بدیم ...

من اصلا این حرکتو نمی‌پسندم احترام بزرگ و کوچیک نداره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منطقی نیست

منطقیش اینجاست که بهتون فک میکنه جویای احوال شما هست خبرتون رو میگیره حالا چه با سلام چه بی سلام آخر پیاماتون خداحافظ میگین؟ معمولا کسی نمیگه از این رو اگر کسی حرفش رو توی چت با خداحافظ تموم نکنه شخص مقابل دلخور نمیشه 

همه چیز به نوع نگاه خودتون بستگی داره 

بیا،شاهد از غیب رسی،یکی هم سلام میکنه اینجوری به ترک دیوار گیر میدین،دیگه کسی بخواد دنبال شر باشه،وا ...

شر چی حالت خوبه ؟؟ من اگه دنبال شر بودم سر این موضوع دعوا راه می‌انداختم مگه چاله میدونه

من اصلا این حرکتو نمی‌پسندم احترام بزرگ و کوچیک نداره

دقیقا خانواده همسرم خصوصا خواهر شوهرام برای مثلا جلب احترام دیگران خیلی حرکت های مسخره ای میزنن ولی متاسفانه نمیدونن شخصیت داشتن و برانگیختن احترام دیگران با روش و منش انسان به وجود میاد نه با سلام نکردن که به نظرم بی شخصیتی هم میاره اون بندهای خدا که رحمت خدا رفتن دختراشون سالی یکبار هم نمیبینم خیلی محترم شدن😀

منطقیش اینجاست که بهتون فک میکنه جویای احوال شما هست خبرتون رو میگیره حالا چه با سلام چه بی سلام آخر ...

می‌دونی بعضیا چون فکر میکنن بزرگن سلام نمیدن دور اطراف خودتونم شاید باشه .. من حرفم اینه احترام بزرگ و کوچیک نداره 

مادر شوهر من زنگم میزنه سلام نمیدهولش کن حساس نباش توام بدون سلام جواب بده دلت خنک شهجدا از شوخی بعض ...

من نمیتونم سلام ندم چون برام مهمه واقعا احترام به بزرگ و کوچیکی نیست

خب یکبار جواب نده ببین واکنشش چیه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
2810