2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 100 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا آخه😅

سلام اونقدرام مهم نیست تو پیام به نظرم

ارزش اون پیام به باقی و دلیل پیامشه 

اینکه یک نفر وقتی مریضی حالتو بپرسه و ازت بپرسه چیزی نیاز داری یا....

سلام بگه نگه اول پیام فرقی نداره

سلام اونقدرام مهم نیست تو پیام به نظرمارزش اون پیام به باقی و دلیل پیامشه اینکه یک نفر وقتی مریضی حا ...

اره خودمم میدونمم ولی این 3 ساله اینجوریه بابت هر چیزی که پیام میده اصلا سلام نمیده مثلا خیلی وقته ندیدیم همو

اره خودمم میدونمم ولی این 3 ساله اینجوریه بابت هر چیزی که پیام میده اصلا سلام نمیده مثلا خیلی وقته ن ...

بدون سلام پیام بده که نشون بده براش مهمی بهتره یا کلا پیام نده؟

من نمیگم شما اشتباه میگی 

منظورم اینه موضوع بسیاار ناچیزیه که بخوای بهش فکر کنی حتی

مادرشوهر منم خیلی رومخه پیام دادنش اول سلام میفرسته بعد میگه خوبید بعد هی تیکه تیکه تایپ میکنه و میف ...

بیا،شاهد از غیب رسی،یکی هم سلام میکنه اینجوری به ترک دیوار گیر میدین،دیگه کسی بخواد دنبال شر باشه،واسه خودش دست و پا میکنه،حالا بهتون سلام بدن یا ندن

مادر شوهر خدا بیامرز من تلفن نیزد گوشی وبرمیداشتیم برای اینکه اون بزرگتره باید ما اول بهش سلام بدیم میگفت حال شما خوبه بعد ما سلام کنیم بعد ایشون جواب بدن اصلا عجیب بودگوشی برداری و یکی بگه حال شما خوبه برای همه این کلر رو میکرد نه اینکه من عروسش باشم انقدر با دختراش مینشست و راجب این چیزا حرف میزدن که تو نرو جلوی در استقبال عروس باید بیاد جلو تو و دست روبوسی کنه به پدر شوهرم میگفتن هرگز تو اول دستت و برای دست دادن جلو نکن بزار اونا اول دست دراز کنن بعد تو دست بده 

2810