2777
2789
عنوان

شما جای من بودید بچه دار شدنو انتخاب میکردید یا سرکار رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما شاغلی؟؟نمیدونم چرا حس میکنم شغل‌هایی مثل معلمی خیلی به یه زن جایگاه مهم میده

من عمیقا درک تون میکنم

اگه میتونی درست رو ادامه بده من نتونستم

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

شما شاغلی؟؟نمیدونم چرا حس میکنم شغل‌هایی مثل معلمی خیلی به یه زن جایگاه مهم میده

عزیزم من شاغلم 

ولی اگر جای شما بودم بچه دار میشدم در کنارش برای کار خودم و استعدادم تلاش میکردم موفق میشدم 

ببین برای بیشتر شدن درآمدت باید چیکار کنی 

مثل پیج زدن و... 

فکر کنم گزارش زدن. اکثرا گفتن شاغل شدن البته شغلی که ارزش داشته باشه عزیزم. من 33 سالمه. با توجه به شرایط خودم فرزند آوری رو گذاشتم الویت بعدی البته تحت نظر پزشک هستم و بارداری خارج رحم هم تجربه کردم

فعلا صبرکن تازه ۲۹سالته ازموقعیت هات استفاده کن حالا مایی که آوردیم چی بهمون دادن تلاش کن و به اهداف ...

موقعیت همیشه هست اتفاقا باید بچه دار بشه داره از وقتش هم میگذره یعنی چی فقط  ۲۹ سالته انگار مثلا تازه ۲۰ سالشه 

سختتون نیست با بچه کار کردن؟؟راضی هستید از معلمی؟؟

کارم از معلمی سختتر کارمند سازمان حسابرسی 

اگه بگم سخت نبود که دروغ ولی سال های اولی کار من افتاد به کرونا که خوب دور کاری اینا هم بود چهارشنبه ها هم تا 6 سالگی پسرم که همین هفته آینده است بهم دور کاری دادند مامانمم بچه ها را نگه می داشت 

سخت ولی ارزشش داشت

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
2810