2777
2789

خانوما من ۲۹ سالمه 

دوساله عروسی کردم 

همسرم کارمند.اللن داریم طبقه پایین بابام زندگی می‌کنیم تا مسکن ملی آماده بشه 

من همیشه برای خودم کارای پاره وفت انجام دادم.در حد پول تو جیبم درمیارم.الانم یه کار آزاد هنری دارم برای خودم و یه درآمدی دارم البته ثابت نیست 

بعد اطرافیانم همه کار میکنن.معلمن.کارمندن 

و این خیلی حس بدی بهم میده که اونا یه کار ثابت دارن.من نه 

بعد همش بهم میگن بچه دار شو.چون میدونم سنمم داره زیاد میشه.از طرفی میگم بچه رو بیخیال شم بشینم آزمون آموزش پرورش بدم معلم شم.بعد میگم پس بچه چی.

اگه هم بچه بیارم دوست دارم حداقل سه سال بالای سرش باشم 

شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما شاغلی؟؟نمیدونم چرا حس میکنم شغل‌هایی مثل معلمی خیلی به یه زن جایگاه مهم میده

نه شاغل نیستم میتونی منشی گری کنی تو یه مطبی 

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

برو سرکار چقدر عجله داری برا بچه اولی میگن بیار دیر میشه دومی رو میگن گناه داره بیاراولی  تنها نباشه سومی رو بیاری میگن برا چیت بود به حرف کسی نرو خیلی وقت داری برو معلمی خیلی خوبه برنامه ریزی میکنی جوری بچت به دنیا بیاد که مرخصی زایمانت اخر اردیبهشت تمام بشه میخوره به تابستان معلما فکر کنم یه مهد کوچیک دارن به نظر من خرج کردن برا بچه مهم تره 3 سالگی هم بره مهد که چیز یاد بگیره قلشم خواستی پرستار بگیر

برای دیگران کار کردن چه لذتی داره واقعا؟

نمیگم بده که حقوق بگیری ولی رسما شدی زیر دست یک نفر دیگه

باید کسب و کار خودت و داشته باشی

اینجوری افزایش درآمدت برمیگرده به تلاش خودت نه بودجه بندی دولت

تایم کاری و مرخصی رفتنت دست خودته نه مدیر و رئیس

شغل کارمندی چون امنیت روانی میده که آره تو همیشه یه حقوقی داری ملت و دنبال خودش میکشونه در حالی که پول جای دیگه منتظرت نشسته

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

برای دیگران کار کردن چه لذتی داره واقعا؟نمیگم بده که حقوق بگیری ولی رسما شدی زیر دست یک نفر دیگهباید ...

من تو کاری که الان خودم انجام میدم دقیقا این حس راحتی و رضایت دارم.ولی شغل خودتم سختی های خودشو داره ها 

باید بلد باشه مشتری پیدا کنی 

بالا پایین زدن داره 

من خداروشکر با اینکه مدت کوتاهی شروع کردم تونستم برای خودم گوشی بخرم و یه سری چیزای دیگه 

ولی میدونی باز به چشم بقیه بیکاری انگار

2810